Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen: 'Dit zien die gasten in Zeist toch ook?'

22 april 2021 22:03

Davy Klaassen zat op de bank, kreeg rust. Hij vond dat niet leuk. "Nee, nee, daar ben ik niet blij mee. Natuurlijk was ik er klaar voor toen ik erin moest, dat ben ik altijd. Ik wil altijd spelen maar uiteindelijk bepaalt de trainer."

Samen met verslaggever Kraay bekeek hij nog even de beelden van zijn afgekeurde goal. "Hoe kun je dit nou....", stamelt hij, "Dit zien die gasten in Zeist toch ook? Je ziet toch die witte lijn? Ik vind de VAR een goed ding maar hier denk ik alleen maar: gebruik je gezonde verstand. Je ziet het toch!".

Over de wedstrijd: "We lieten ons de eerste helft piepelen door Utrecht. Je weet dat zij komen om te vechten en dat is hun goed recht. Dan moet je daar tot op zekere hoogte in mee anders krijg je het lastig tegen ze."




Tags

zeist kraay piepelen stamelt utrecht var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht