Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Hag: 'Eerste helft was de instelling niet goed'

22 april 2021 21:48

Trainer Erik ten Hag was na afloop helder in zijn analyse. "De eerste helft was niet goed, de tweede helft wel. Voor rust was de organisatie niet goed, vooral niet de pressingorganisatie: wie wat waar naartoe moet stappen. Desalniettemin hadden we ook voor rust voor moeten komen want Kudus moet op Neres spelen, Neres moet daarna scoren en ook Tadic. En zij krijgen een strafschop vanuit een ingooi, dat mag nooit. Na de rust heb ik een goed Ajax gezien dat Utrecht geen enkele kans meer gaf."

Maar de eerste helft was voor de trainer een bron van ergernis. "Ook aan de bal was het niet goed en de instelling was slecht. Je mag een bekerwinst vieren maar dan moet je de knop weer omzetten."

Kudus speelde erg slecht, dat vond verslaggever Hans Kraay. "Hij moet nog leren, in alle facetten. Maar hij ziet iedere week Klaassen spelen, dat komt wel goed", besluit Ten Hag.
Tags

hag kudus neres bekerwinst ergernis facetten hans ingooi knop kraay omzetten pressingorganisatie tadic utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs frimpong gooijer hato janse kaplan kiki oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal