Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Hag: ' Wat dat betreft ben ik onverzadigbaar'

18 april 2021 20:59

Erik ten Hag was na afloop vooral trots op zijn ploeg. " Als je ziet wat we fysiek kunnen opbrengen na die teleurstelling van donderdag", legt hij uit, " Dan is dat opmerkelijk. Veertig procent van de ploegen die op donderdag spelen voor de zondag verliezen en wij waren in de tweede helft vandaag de meest frisse. En dat is opmerkelijk want Vitesse heeft een erg fysieke ploeg. Ik weet niet waar mijn team dat vandaan haalde maar ik ben er erg trots op."

Hij gaf wel toe dat het voetballend soms tegenviel. "Ook dat heeft te maken met frisheid. Na die 1-0 hadden we voor de 2-0 en 3-0 moeten gaan maar we wilden te snel die bal geven. Toen kwam Vitesse gelijk en was het weer een wedstrijd, dat moet je tegen zo'n team net niet hebben. Na de rust zag je dat de ruimtes groter werden."

Ten Hag meldde dat de zege uitbundig werd gevierd in de kleedkamer. "Ja, dat hoort ook zo. Prijzen moet je vieren. Helaas kon dat niet met onze fans op. het veld vandaag." De trainer staat nu op vier prijzen in twee jaar. "Wat dat betreft ben ik onverzadigbaar. Als je dat niet meer hebt moet je stoppen."
Tags

hag onverzadigbaar opmerkelijk vitesse frisheid tegenviel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

allan award barcelona cruyff danish denemarken donvito europacup fier fifa footballer greatest joe juventus koen laudrup madrid michael monchengladbach players rijkaard roglic schipahoy simonsen simonson spelbos time uefa world year