Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald de Boer: ' Antony zocht eindelijk zijn man weer op'

18 april 2021 20:47

Volgens analist Ronald de Boer was Antony vandaag de uitblinker. " Hij zocht eindelijk zijn man meer op en had voorzetten in de stijl van Antony. Zijn tegenstander Witte kwam er niet aan te pas en kon zelf niet naar voren."

Hij vond net als Kenneth Perez en Henk Fraser dat Ajax terecht had gewonnen. " Ja, het was soms pover maar de zege was verdiend." Perez vermaakte zich ondertussen met de beelden van de rode kaart van Rasmussen: " Wat is hij aan het doen met dat been? Haha. Ongelooflijk."

Vitesse-keeper Remco Pasveer was realistisch: " We konden ons de hele week focussen en Ajax niet. De hele stad leefde mee dus dit is enorm balen. Maar ik moet toegeven dat Ajax beter was."




Tags

antony boer perez fraser pasveer pover rasmussen remco stijl vermaakte vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos