Transparent
Inloggen
Sluiten

'Onderhandelingen met André Onana over nieuw contract gestopt'

18 april 2021 17:34 - ESPN
Foto: Pro Shots

"Onderhandelingen met André Onana over nieuw contract gestopt"; image source: Pro Shots

André Onana lijkt zijn contract bij Ajax niet te gaan verlengen. Dat gaf directeur voetbalzaken Marc Overmars aan in gesprek met ESPN. "We komen er niet uit. We zijn gestopt met onderhandelingen", aldus Overmars. "Misschien zal hij in juli proberen om een transfer te maken, maar hij heeft het recht om het komend jaar uit te gaan zitten. Het is jammer dat we er niet uitgekomen zijn."
Discussieer mee op de forums


Tags

onana overmars espn uitgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Direct stoppen met salaris betalen en terugvorderen. Door zijn fout kan Ajax niet over hem beschikken.
Niemand is groter dan de club, ook Onana niet.
Ajax heeft zich meer dan coulant opgesteld.
+8/-1

4 weken geleden
Ik krijg hier een onderbuik gevoel bij.
+2/-0

 
4 weken geleden
een onderbuik gevoel is nog lief gesproken. Ik wordt hier echt Kotsmisselijk van. Er is er maar 1 en dat is de Club zel, samen is het woord
+1/-0

4 weken geleden
Ik vond de eerder berichten dat Ajax en Onana elkaar naderden over zo'n lang contract erg verassend en moeilijk te geloven. Wat voor binding heeft zo'n jongen nou met deze club? Hij heeft de leeftijd om snel naar een grotere club te gaan. Ik zat eerder te denken aan een jaar verlengen en dan gelimiteerde afkoopsom van bijv 15 miljoen.

Nu opeens salaris niet meer gaan betalen is juridisch misschien niet zo geloofwaardig na alle steun die je hem eerst hebt gegeven, maar als het kan zeker doen. Onana heeft het volste recht zijn contract uit te zitten maar dan hebben wij er ook geen noodzaak meer voor hem te betalen terwijl hij door nalatig handelen zijn werkzaamheden niet MAG uitvoeren.
+2/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Als dit waar is dan weet Onana dus blijkbaar weinig over principes, normen en waarden. En dat zou ook weer betekenen dat het misschien helemaal niet per ongeluk gegaan is. Nogmaals, als dit bericht waar is want pilletjes zijn meestal ook een kwestie van principes, normen en waarden. En dan inderdaad meteen stoppen met betalen. Dat zal even lekker worden want dan loopt hij gratis de deur uit terwijl Ajax hem extreem goed behandeld heeft.
+5/-0

4 weken geleden
Nou, lekker dan! Enig juiste reactie is het winnen van de beker. Anders wordt het wel een heel zure week...
+2/-0

4 weken geleden
Dit is ook weer onderhandeling techniek maar als het echt niet gaat gebeuren dan meteen;
1) Geld terug vorderen van salaris betaald sinds hij geschorst is. Hij heeft, volgens de instanties, vals gespeeld.
2) Meteen de zaak bij het CAS stop zetten
3) Onana aan zijn contract houden en dus lekker tot volgend jaar zomer niet laten spelen
4) Mee laten trainen bij de B-elftallen, niet meer in de A-selectie opnemen.

Ja ik weet dat dit misschien allemaal onrealistisch is, maar hij heeft zo een impact gehad dit jaar door die pil te slokken - hij mag dit Ajax gewoon niet aandoen.

Dan nog liever met Scherpen op doel komend seizoen dan hem laten spelen.
+2/-0

4 weken geleden
Misschien heeft Onana wel bewust gebruikt.
+2/-1

4 weken geleden
Wat het plan van deze gozer dan? Wat voor club wil iemand hebben die door doping geschorst wordt en dan zo met de club omgaat?
+1/-0

4 weken geleden
Ajax loopt nu door Onana zijn verkeerde medicijngebruik een grote transfersom mis. Ik zou een juridische procedure starten om de gemiste transfersom alsnog te claimen. Ik zou zeggen een miljoen of 30. Hij mag ook bijtekenen, zijn keus. Dit is toch geen manier om weg te gaan?
+4/-0

 
4 weken geleden
Zoals Adrian Mutu ook ruim 17 miljoen moest betalen aan Chelsea. Onana was fout dus dan moet hij maar boeten. Als hij het hard wil spelen dan wij ook.
+2/-0Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.809 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

allan award barcelona cruyff danish denemarken donvito europacup fier fifa footballer greatest joe juventus koen laudrup madrid michael monchengladbach players rijkaard roglic schipahoy simonsen simonson spelbos time uefa world year