Transparent
Inloggen
Sluiten

Aad de Mos: 'Ik denk dat Vitesse de beker gaat winnen'

17 april 2021 10:55

Aad de Mos verwacht dat Vitesse zondag de TOTO KNVB Beker gaat winnen. Dat geeft hij aan in de podcast Kick-off van De Telegraaf. "Het is voor hun nu de uitgelezen kans. Zij hebben heel goed gespeeld tegen PSV, Feyenoord en Ajax in de competitie", aldus De Mos. "Ik denk ook dat Ajax niet meer het Ajax is. Ze hebben heel veel problemen. De vorm van de spelers is heel matig. Ik zeg ook altijd dat je de ellende van vorige wedstrijd altijd mee neemt naar de volgende. Ik zie Vitesse met de ruimte die ze krijgen tegen dit Ajax wel scoren. Mijn gevoel zegt Vitesse."

De Mos gaat verder: "Het is ook een samenspel. De meeste spelers zijn niet in vorm. Er is een enorm gebrek aan vorm. Van de keeper tot aan Klaassen en zeker ook bij de Brazilianen. Er is maar één speler die de vorm aantikt van Juventus en Real Madrid, dat is Martínez en dat is te weinig. Er spelen ook te veel spelers in de bal en er zijn geen goede verhoudingen."

Volgens de oud-trainer van zowel Ajax als Vitesse wordt Daley Blind ook heel erg gemist. "De coach is er niet op het veld. Blind maakt het Gravenberch ook een stuk makkelijker en beter", zo geeft hij aan. "De opbouw is nu heel traag. Ik kreeg donderdag appjes van vrienden uit Italië, die ook echte kenners zijn. Zij herkennen Ajax niet meer. De opbouw was zo vreselijk traag."
Discussieer mee op de forums


Tags

vitesse mos blind opbouw aantikt appjes feyenoord gravenberch herkennen juventus kenners kick knvb madrid martinez podcast samenspel telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

award barcelona cruyff danish denemarken donvito dumoulin europacup fier fifa footballer greatest joe juventus koen laudrup madrid michael monchengladbach players rijkaard roglic schipahoy simonsen simonson spelbos time uefa world year