Ruime nederlaag voor Jong Ajax op bezoek bij FC Eindhoven

16 april 2021 21:56

Ruime nederlaag voor Jong Ajax op bezoek bij FC Eindhoven; image source: Pro Shots

Jong Ajax is vrijdagavond tegen een flinke nederlaag aangelopen. Op bezoek bij FC Eindhoven ging de ploeg van Mitchell van der Gaag met 3-0 onderuit. Bovendien viel vlak voor rust Naci Ünüvar nog uit met een blessure. De wedstrijd begon voor Jong Ajax nog voortreffelijk aangezien na enkele minuten de bal op de stip ging. Kenneth Taylor zal zijn penalty echter gekeerd worden.

In de eerste helft vielen geen doelpunten, ondanks kansen voor beide teams. Na rust was het echter wel snel raak. Daan Reiziger kon nog goed redding brengen, maar had geen antwoord op het rebound van de thuisploeg. Daar kwam enkele minuten later bovendien nog een zeer ongelukkige tweede tegentreffer overheen. In het restant wist Jong Ajax nauwelijks nog gevaarlijk te worden en kreeg bovendien in de laatste minuut ook nog de 3-0 om de oren.

Opstelling Jong Ajax: Reiziger, Van Gelderen, Llansana, Musampa (78' Warmerdam), Baas (61' Douglas), Regeer, Mendez (78' Fitz-Jim), Taylor, Martha, Rasmussen (61' De Waal), Ünüvar (41' Giovanni)