Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'De scheids stond er bovenop en beoordeelde het als rechtmatig'

15 april 2021 23:57

Volgens Erik ten Hag had zijn team meer verdiend. "Dat is een open deur. We hebben twee keer gedomineerd maar toch liggen we eruit. Dat is een vervelend gevoel maar we kunnen ook trots zijn. Het niet maken van de kansen heeft ons opgebroken, te weinig effectief."

Ten Hag vond niet dat de wedstrijd voornamelijk in Amsterdam was verloren. "Nee, vandaag krijg je ook in de eerste helft goede kansen. Daarna maak je zowel de 1-0 als 2-0. De scheids stond er bovenop en beoordeelde het als rechtmatig dan denk je dat hij het heeft beoordeeld en zijn beslissing blijft staan."

Over zijn wissels, die wellicht wat ongelukkig uitvielen: "In de eindfase kregen we nog kansen als we minder hectisch waren geweest. Je moet dan gewoon wat speelgeluk hebben en dat hadden we niet. We waren in de box van hun niet effectief. Ik denk dat we de halve finale hadden moeten halen en dan zit je in de richting van een heel succesvol Europees seizoen. Verder ben ik trots op de ontwikkeling van diverse spelers en het spelniveau wat we halen."




Tags

hag rechtmatig scheids effectief box gedomineerd hectisch opgebroken speelgeluk spelniveau

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos