Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'In deze fase zijn de punten duur'

11 april 2021 19:29

Erik ten Hag verraste door geen spelers rust te geven. "Ze waren fit, dat is een graadmeter om ze wel of niet op te stellen. Bovendien vind ik dat je dan een signaal afgeeft, als je er een aantal uitlaat. De punten zijn duur in deze fase van de competitie, dat zag je gisteren ook wel bij Man City en Bayern München."

"Je had het duel al sneller kunnen beslissen maar dat lieten we na", zegt hij over de moeizame wedstrijd, "Dan weet je dat zij in leven blijven en er altijd een bal verkeerd kan vallen. Nee, ik zat niet met geknepen billen want we stonden organisatorisch goed achterin, dat was prima."

Over de komende wedstrijd tegen AS Roma. "Daar ben ik nog niet mee bezig geweest, pas nu gaat de blik daarnaar toe. Maarten Stekelenburg hebben we goede hoop op dat hij kan spelen. Hij heeft al getraind en als dat de komende dagen ook goed gaat zal hij waarschijnlijk spelen. Brian Brobbey was er vandaag niet bij vanwege een ijsbeentje, hij was niet honderd procent."

"We hebben meerdere opties", zegt hij als het gaat over het vervangen van de geschorste Devyne Rensch, "Perr Schuurs verwacht ik er ook weer bij en Sean kan er eveneens spelen. We gaan daar de komende dagen eens goed over nadenken. Jazeker heb ik er vertrouwen in en dat is terecht want als we hetzelfde hoge niveau halen als in de thuiswedstrijd dan hebben we kans. Alleen dat het heel moeilijk gaat worden is natuurlijk helder."




Discussieer mee op de forums


Tags

hag afgeeft bayern billen brobbey daarnaar geknepen ijsbeentje jazeker organisatorisch rensch roma schuurs sean stekelenburg uitlaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht