Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Hag: 'Wordt hell of a job om nog om te draaien'

8 april 2021 23:53

Ajax-trainer Erik ten Hag sprak na afloop over een onnodige nederlaag. "We hadden grip, jaagden ze goed af en creëerden kansen. We hadden genoeg kansen om 2-0 te maken, ook nog buiten de penalty. Dan kantelt echter de wedstrijd ineens, dat kwam uit de lucht vallen. Maar dat is ook voetbal, een spel van momenten."

Over de fout van Scherpen: "We hebben ook vandaag weer gezien dat hij kwaliteiten heeft. Hij moet zijn hoofd omhoog houden. Als een keeper een fout maakt is dat vaak een tegengoal maar daar word je een grote jongen van uiteindelijk."

"Ik kan mijn team niets verwijten", sluit hij af, "Maar het is duidelijk dat het in Rome een hell of a job wordt. Als je thuis met 1-2 verliest wordt het lastig."




Tags

hag hell job creeerden jaagden kantelt lucht rome scherpen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos