Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'AS Roma is een attractieve ploeg'

7 april 2021 12:35

Op de persconferentie van woensdagmiddag gaf Erik ten Hag aan dat AS Roma wel indruk heeft gemaakt op hem. "Het is een attractieve ploeg. Ze willen niet alleen graag winnen, zoals iedere ploeg, maar willen dat ook op een bepaalde manier doen met zeer aantrekkelijke spelers", zo gaf hij aan. "Ik verwacht donderdag een heel aantrekkelijke wedstrijd, maar met Italianen weet je het natuurlijk nooit. Atalanta speelde in de tweede wedstrijd ook op z'n Italiaans. Daar moeten we ook op voorbereid zijn."

De trainer werd ook gevraagd of hij een verklaring had waarom Ajax in eigen huis al tien wedstrijden op rij niet van een Italiaanse tegenstanders gewonnen heeft. "Italië heeft natuurlijk een paar gerenommeerde teams met Juventus, AC Milan, Inter, Roma en ook Napoli", aldus Ten Hag. "Atalanta was de laatste keer. We werden wel uitgeschakeld in de groepsfase, maar hebben uitstekend gespeeld in Bergamo en twee jaar geleden hebben we Juventus nog uitgeschakeld. Daar gaat het uiteindelijk om. Als het nu hetzelfde resultaat is, dan teken ik daarvoor."

Ten Hag was het niet eens met de opmerking dat Ajax op het meest gunstige moment AS Roma treft vanwege hun blessures. "Ik heb even naar hun selectie gekeken. Daar staan 25 topspelers in", zei hij daarover. "Zij hebben zoveel keuze mogelijkheden. Er staan donderdag altijd goede spelers en een goed team op het veld."
Tags

hag roma attractieve aantrekkelijke atalanta juventus bergamo gerenommeerde inter italianen milan napoli

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

amusement barcelona bayern blind boer bosman bosz donvito fier gaal hag haller joe kluivert koeman koen litmanen lvg madrid meenam milan negativo olsen overnam rijkaard roer spelbos tim topper uefa