Transparent
Inloggen
Sluiten

Reactie Ajax: 'Verrast door de berichtgeving omtrent het spelen met publiek'

6 april 2021 21:31 - Twitter Ajax
Foto: Pro Shots

Reactie Ajax: "Verrast door de berichtgeving omtrent het spelen met publiek"; image source: Pro Shots

Ajax heeft via Twitter gereageerd op de berichtgeving dat er eind april weer publiek aanwezig mag zijn bij wedstrijden in de Eredivisie. De club geeft aan hier niet van op de hoogte te zijn geweest. "Ajax is verrast door de berichtgeving omtrent het spelen met publiek vanaf speelronde dertig", zo wordt geschreven. "Naar de voorwaarden moet nog worden gekeken. Op dit moment is er nog geen concretere informatie beschikbaar voor onze seizoenkaarthouders."
Tags

concretere eredivisie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Waarschijnlijk gezonde mensen, zonder klachten, die zich vervolgens moeten laten testen om te zien of ze ziek zijn, zijn welkom.
Ik pas er voor, wat een totale waanzin. Het nieuwe normaal, totale controle.
Buitenlucht = gezond!
+2/-2

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Bij Atalanta - Valencia dachten ze daar achteraf toch heel anders over..
Het is niet het nieuwe normaal, het is een opmaat naar weer méér kunnen dan nu. En als jij een (gratis) test laat doen en je bent niet ziek, dan is er toch niks aan de hand? En als je dat niet wilt ook goed, dat is aan ieder voor zich. Ik denk dat er meer dan 7.500 mensen gaan zijn die het geen probleem vinden om zo'n test te doen..
+3/-1

 
3 weken geleden
Dat is nooit bewezen, dat werd gesuggereerd. Een suggestie is tegenwoordig gelijk een feit bij veel virologen en overheden.
Dit is wel het nieuwe normaal, let maar op. Als je die Kuipers al weer hoort zeggen dat Corona nooit weg gaat e.d. Teven is die man geen viroloog maar hoofd I.C maar dat terzijde.
Ga jij maar bij ieder café/restaurant/dierentuin/stadion verzoek een staaf door je neus laten boren, ieder zijn ding.
Jij mag mijn plaatsje hebben.
+3/-2

3 weken geleden
Allemaal rookgordijnen om Hugo's (en/of EU's) falende vaccinatie campagne te verhullen. Mij teveel gedoe met ws test ervoor en test erna etc.
+5/-0

3 weken geleden
Lekker geregeld. Gisteren een mail van Ajax dat ik vóór 20 april moet opgeven of ik mijn geld voor mijn twee seizoenskaarten terug wil. Als ik ja zeg, kan ik niet meeloten voor de wedstrijden die daarna worden gespeeld, waaronder de kampioenswedstrijd tegen Emmen.
+2/-1

3 weken geleden
Ze hebben het over dat oa de maatregel van de 1 1/2 meter gehandhaaft moet blijven worden, dat hebben we gezien bij 010 en 070 ,die hielden in September zich zelf aan geen enkele maatregel ,al helemaal niet tegen die 1 1/2 meter.
+1/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

amusement barcelona bayern blind boer bosman bosz donvito fier gaal hag haller joe kluivert koeman koen litmanen lvg madrid meenam milan negativo olsen overnam rijkaard roer spelbos tim topper uefa