Transparent
Inloggen
Sluiten

Teun Koopmeiners gewoon inzetbaar tegen Ajax ondanks rode kaart

6 april 2021 17:45 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Teun Koopmeiners gewoon inzetbaar tegen Ajax ondanks rode kaart; image source: Pro Shots

AZ kan eind deze maand gewoon beschikken over Teun Koopmeiners als Ajax - AZ op het programma staat. De aanvoerder van de Alkmaarders werd afgelopen weekend met een directe rode kaart van het veld gestuurd na een pittige overtreding tegen Willem II. De KNVB heeft echter bekend gemaakt dat Koopmeiners voor slechts één wedstrijd geschorst is, zodat hij tegen Ajax weer inzetbaar is.

Meer op KNVB.nl




Tags

koopmeiners teun knvb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Bizar, was echt een enkelbreker. Maakt verder niet uit, zoals het er nu naar uitziet (als Ajax, PSV en AZ de komende wedstrijden zal winnen) dan speelt Ajax tegen AZ de kampioenswedstrijd (thuis). Leuk om tegen een complete selectie van AZ de schaal in ontvangst te nemen. Kan meneer Koopmeiners leuk onderdeel uitmaken van de erehaag aan het eind van de wedstrijd.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Haha, die erehaag kun je vergeten. Daar hebben Nederlanders te weinig fatsoen voor.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht