Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax komt met ruime compensatieregeling voor seizoenkaarthouders

6 april 2021 11:53 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax komt met ruime compensatieregeling voor seizoenkaarthouders; image source: Pro Shots

Ajax heeft via de officiële kanalen bekend gemaakt dat het een ruime compensatieregeling heeft opgesteld voor alle seizoenkaarthouders. Supporters krijgen verschillende opties en kunnen ook deels of geheel afzien van compensatie. Supporters die voor minimaal 35 procent afzien van compensatie ontvangen een uniek Ajax-jack, terwijl voor supporters die volledig afzien van compensatie een exclusief evenement wordt georganiseerd.

Ajax wil benadrukken dat het begrip heeft voor iedere keuze en dat deze ook geen invloed heeft op de rechten voor het komende seizoen. Iedereen die de seizoenkaart wil verlengen komt daarvoor in aanmerking.

Meer op Ajax.nl
Tags

afzien compensatieregeling evenement jack seizoenkaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Exclusief. Ja ja. En volgende maand worden ze massaal gedumpt op marktplaats evenals die borstbeelden. Tegen woekerprijzen.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Ja net als de CL tickets. Bizar dat een supporter als ik al 5 jaar lang op een seizoenkaart voor mezelf en mijn zoon moet wachten terwijl andere er illegale handel mee drijven. Uiteraard snap ik dat iedereen geld wil verdienen, maar dit heeft helemaal nix met de liefde voor je club te maken.

Ik zou nu een seizoenkaart nemen ook al weet ik van tevoren dat ik 0 wedstrijden zou zien.
+2/-0

4 maanden geleden
Mooi gebaar van Ajax. Zo n kille club.
+2/-1

4 maanden geleden
Heel mooi gebaar van de club. Vind persoonlijk 35% van een seizoenskaart van € 484 (= € 170) voor een jack een beetje overdreven, maar als ZZPer die al een jaar niks verdient zou ik sowieso mijn geld terug vragen. Ze geven in ieder geval mooie opties voor verschillende groepen supporters.
+2/-0

4 maanden geleden
Ook ik ga voor compensatie van mijn hele seizoenkaart ik krijg hem al jaren van mijn geliefde die niet van voetbalhoud. En mij elk jaar gunt dat ik een scc krijgt maar omdat ik geen inkomsten heb vind ik t ook prettig om een seizoen eens een x geen hand op te houden. Dus Ajax ik wil mijn geld terug en neem aankomend seizoen weer een scc dat doe ik al meer dan 45 jaar.
+3/-0

4 maanden geleden
Mooie regeling! Ik zie af van compensatie en volgend jaar weer een seizoenkaart. Als je het kan betalen zou ik het als supporter altijd doen om van (gedeeltelijke) compensatie af te zien. Nu de beslissende slag slaan in Nederland en afstand nemen van PSV en de rest
+1/-0Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.772 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez antony bayern berghuis blind bloed buitenspelers danilo elsimao eredivisie feyenoord fier giphy gorter haller jeroene jim jong koen kudus labyad mazraoui nederland neres pasveer quido rennes tadic tagliafico titel