Transparent
Inloggen
Sluiten

Kjell Scherpen: 'Dan moet je het ineens gaan invullen'

4 april 2021 19:55

Kjell Scherpen kon ondanks een fout balletje in de voeten van Henk Veerman terugkijken op een prima debuut. "Maarten had tijdens de warming-up een momentje, iets met zijn knie. Ik dacht misschien een pijnstillertje maar hij kwam niet terug. Dan moet je het ineens gaan invullen."

De jonge goalie deed het goed maar kroop wel door het oog van de naald bij die situatie met Veerman. "Misschien teveel bewijsdrang, ik wilde laten zien te kunnen meevoetballen. Heb me daarin ontwikkeld vind ik zelf maar had hier voor mezelf moeten kiezen. Daarna deed ik het ook niet meer."
De revanche kwam met een prima redding op de doorgebroken Mitchell van Bergen. "We stonden niet goed, hij kwam op me af. Ik probeerde me zo groot mogelijk te maken en toen hij langs me heen wilde had ik het voordeel van mijn lange armen en kon de bal pakken."

De geruchten gaan dat hij volgend seizoen bij FC Groningen keept. "Dan weet jij meer dan ik. Ik wil wel graag veel minuten gaan maken op het hoogste niveau dus we zien het wel. Nu moeten we kijken hoe het hier verder gaat. We weten niet hoe lang Maarten eruit is."




Tags

scherpen veerman balletje bergen bewijsdrang goalie groningen keept kroop momentje naald pijnstillertje revanche

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht