Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag over wisselingen: 'Ik kijk ook alweer verder dan vandaag'

4 april 2021 19:31

Coach Erik ten Hag maakte qua opstelling een paar opmerkelijke keuzes. Verslaggever Hans Kraay jr snapte er niets van. "Ik wou dit graag zien", zegt de trainer, "Ik beoog hier vandaag te winnen maar ik kijk ook alweer verder. Wat we vandaag gezien hebben neem ik mee naar de komende weken."

Ten Hag was overigens zeker ook ontevreden over zijn team. "Het tempo was vele malen te laag, hierdoor kwamen we telkens te laat aan de balkant. Ook in de omschakeling bij balverlies anticipeerden we te traag, zeker bij Schöne en Veerman."

Had hij dan spijt van zijn keuzes? Na de pauze zette hij toch lichtjes wat om. "Waarom was dat? De opbouw was niet goed maar dat lag niet aan het feit dat Rensch op het middenveld speelde. Hij kreeg de bal te laat, daarom haalde ik hem terug."
Tags

hag wisselingen anticipeerden balkant balverlies beoog hans kraay lichtjes malen omschakeling opbouw pauze rensch schone snapte veerman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex berghuis bertjek boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst