Transparent
Inloggen
Sluiten

Sébastien Haller: 'Ik had dit nodig, het team ook'

4 april 2021 19:23

Sébastien Haller speelde opnieuw geen beste wedstrijd maar toonde zich wel enorm belangrijk door de 1-2 binnen te 'tappen'. "Ik had dit nodig en het team ook", zegt hij, "Ik miste dit gevoel van spelen en scoren enorm."

Verslaggever Hans Kraay jr vroeg zich af of de spits niet inmiddels wat nerveus begint te worden. "Nee, ik ben niet nerveus", lacht hij licht geirriteerd, "Als het niet loopt is het soms frustrerend maar het is vooral iets van jullie om over Europa te praten, dat ik niet ben ingeschreven. Zelf ben ik daar niet mee bezig, ik wil presteren als ik op het veld sta. Dat is wat belangrijk is. En we weten dat we vandaag niet goed speelden maar dat we toch winnen is een eigenschap van grote teams."




Tags

haller sebastien eigenschap hans kraay tappen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor