Transparent
Inloggen
Sluiten

Perr Schuurs: 'De trainer heeft momenteel een andere rol voor me'

3 april 2021 09:39 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Perr Schuurs: "De trainer heeft momenteel een andere rol voor me"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Perr Schuurs aan een dubbel gevoel te hebben over het huidige seizoen. De verdediger begon in de basis, maar raakte na de winterstop zijn plek kwijt. "De trainer heeft momenteel een andere rol voor me. Maar dat is niet een rol waar ik niet mee om kan gaan", aldus Schuurs. "Ik ben blij dat ik nog minuten maak en dat we op het punt staan waar we willen: namelijk om prijzen te pakken met Ajax."

Schuurs praat dan ook regelmatig met Ten Hag. Zo ook na het duel tegen FC Groningen toen Edson Álvarez de voorkeur kreeg in de verdediging. "De trainer legde zijn keuze uit. Dan begrijp ik het ook. Iedereen ziet dat Edson de agressiviteit brengt die we nu nodig hebben", zo geeft hij aan. "Soms snap ik het niet. Daar hebben we goed over gepraat. Dan krijg ik duidelijk uitleg en weet ik wat beter moet doen om er elke wedstrijd te staan."

De verdediger krijgt regelmatig kritiek over zijn dekkingsfouten, maar is zelf van mening dat het een stuk beter is geworden. "Ik steek er veel tijd in en ik zie ook verbetering, net als bij het koppen", zegt hij daarover. "Ik bekijk het positief: ik werk nu nog meer aan mijn ontwikkelpunten. En ja, je wilt soms sneller. Maar soms heeft het maanden of zelfs jaren nodig om ergens je toppunt in te bereiken. Natuurlijk ben ik niet blij als het gebeurt, maar het helpt me wel verder. Beelden bekijken met de trainer helpt daarbij."
Discussieer mee op de forums


Tags

schuurs agressiviteit alvarez dekkingsfouten groningen hag ontwikkelpunten toppunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Inzicht hebben, vooruitdenken, in de huid kruipen van je aanvaller, intuïtie waar een bal kan komen, coachen met je medeverdedigers, niet alleen afwachten, initiatief tonen, wanneer breed, wanneer diep spelen, altijd om je heen kijken bla bla bla.
Dat heb je in je of niet. Hij zal altijd iemand naast zich moeten hebben in het centrum die hem coacht en wakker houdt.
Het is een beste vent maar dat wil niet zeggen dat ik geen kritiek mag hebben.
+1/-0

3 weken geleden
Uit dit verhaal blijkt dat Ten Hag een trainer is die voor veel duidelijkheid zorgt bij zijn spelers. Mooi!
+3/-0

3 weken geleden
Jij hebt je eigen rol in eigen handen Perr.
+1/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

amusement barcelona bayern blind boer bosman bosz donvito fier gaal hag haller joe kluivert koeman koen litmanen lvg madrid meenam milan negativo olsen overnam rijkaard roer spelbos tim topper uefa