Transparent
Inloggen
Sluiten

Seizoen Daley Blind al voorbij na enkelblessure

1 april 2021 15:42 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Seizoen Daley Blind al voorbij na enkelblessure; image source: Pro Shots

Ajax meldt via de officiële kanalen dat het seizoen van Daley Blind al voorbij lijkt te zijn. De verdediger viel dinsdagavond tijdens Gibraltar - Nederland geblesseerd uit en na onderzoek in het ziekenhuis blijkt zijn voorste enkelband gescheurd te zijn. "Ik ga ervan uit dat mijn seizoen bij Ajax voorbij is. Volgende week word ik geopereerd. Als echt alles tijdens de revalidatie meezit, heb ik de hoop dat ik het EK nog kan halen", aldus Blind. "Ik baal natuurlijk vreselijk. Je voetbalt voor de prijzen en die worden de komende maanden verdeeld. Daar wilde ik uiteraard bij zijn. Het is tot nu toe een prachtig seizoen met Ajax. Dat eindigt voor mij nu heel abrupt."

Meer op Ajax.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

blind enkelblessure abrupt enkelband gescheurd gibraltar meezit nederland revalidatie voorste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
dit is een hele dure
+1/-0

4 weken geleden
Natuurlijk een groot gemis, maar moeten we kunnen opvangen met Martinez. Dat wordt dus gewoon voetballen met Rensch - Timber - Martinez - Nico
+1/-0

4 weken geleden
Dit is echt dramatisch. In de competitie en de beker zal het nog niet zo'n probleem zijn. Maar in Europa hebben we Daley echt nodig. Die jongen is zo belangrijk in balbezit. Als hij speelt zit er veel meer voetbal in de ploeg en kunnen we veel dominanter spelen. In ieder geval Martinez op zijn plaats. Want dat is de enige verdediger bij Ajax die ook in balbezit nog iets met een bal kan. Of misschien één van de middenvelders een linie laten zakken. Maar ik zou niet weten wie daarvoor in aanmerking komt. We hebben helaas geen Frenkie meer.
+3/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Zwaar kut voor Daley en Ajax en ons. Kom sterker terug strijder!!!
Die titel en beker pakken we wel. EL hebben we hem hard nodig.
Kutzooi weer.
+2/-0

3 weken geleden
Waardeloos, helemaal nu de prijzen moeten worden gewonnen. Het inzicht, de slimheid en de perfecte basistechniek gaan we zeker missen komende wedstrijden. Het zou overigens belachelijk zijn om hem wel mee te laten doen met het EK, helemaal aangezien hij door die klote interlands is geblesseerd geraakt. Komend seizoen weer een lang seizoen. Met WK kwalificaties en het WK zelf in de winter. Hij kan maar beter volledig en goed herstellen, genoeg voorbeelden bij Ajax (Neres, Kudus) dat ze gehaast weer intensief begonnen te trainen.
+2/-0

3 weken geleden
Daley je zal worden gemist. Herstel snel kerel, het team heeft je nodig!!!
Jij bent de Pirlo van dit team!
We denken aan je en bidden voor je!
+3/-1

3 weken geleden
Dit kan wel eens het verschil zijn tussen de EL winnen of verliezen. Zuur zeg.
+2/-0

3 weken geleden
Holy shit... lekker hoor, dat kunstgras :-( En dan ook nog bij zo'n wedstrijd die nergens over gaat. Grrr
+2/-0

3 weken geleden
Laten we hopen dat dit niet de opmaat wordt naar een anti climax van het seizoen...
+1/-0

3 weken geleden
Gaar interland voetbal.... Totaal onbelangrijk in vergelijking met ons club belang.. krijg je dit.
+1/-0

nieuws-redacteur 3 weken geleden
Enkelblessure is klote maar valt relatief mee. Ik vreesde voor een kruisbandletsel, dan ben je zo een jaar verder. Nu sluit Daley in het nieuwe seizoen weer aan.

Kampioen worden we toch wel maar het is vooral voor hem zelf erg jammer. Geen EK!
+1/-0

3 weken geleden
het was natuurlijk zowiezo al compleet belachelijk om Daley te laten spelen tegen een Gibraltar, tegen zo een ploeg heb je maar 1 of 2 verdediger nodig immers. Niet slim en alert van Ajax om daar geen afspraken over te maken
+1/-0Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.816 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

amusement barcelona bayern blind boer bosman bosz donvito fier gaal hag haller joe kluivert koeman koen litmanen lvg madrid meenam milan negativo olsen overnam rijkaard roer spelbos tim topper uefa