Transparent
Inloggen
Sluiten

'Contract van Maarten Stekelenburg opgezegd'

31 maart 2021 20:21 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Contract van Maarten Stekelenburg opgezegd"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Ajax het contract van onder meer Maarten Stekelenburg formeel heeft opgezegd. Het betekent echter niet dat de doelman gaat vertrekken uit Amsterdam, omdat er al gesproken wordt over een nieuwe verbintenis. Clubs zijn conform de cao in het betaald voetbal echter verplicht voor 1 april te laten weten wat er gebeurt met aflopende contracten, omdat deze anders stilzwijgend worden verlengd.

Ook de contracten van Brian Brobbey en Oussama Idrissi zijn opgezegd, net zoals de verbintenissen van Jong Ajax-spelers Anass Salah-Eddine, Enric Llansana, Neraysho Kasanwirjo, Quinten Timber en Daan Reiziger. Ook met de eerste vier spelers van de ploeg van Mitchell van der Gaag wordt gesproken over een nieuw contract.

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

stekelenburg brobbey cao conform daan enric formeel idrissi jong kasanwirjo llansana oussama reiziger salah stilzwijgend telegraaf timber verbintenissen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Deze man heeft Onana sterk vervangen, sterker nog , ik heb Onana niet gemist!Blijven Maarten!
+4/-0

3 jaar geleden
Anass Salah-Eddine is een bekende naam. Blessures, toch?
Hoe zit het met hem? Nog een groot talent?
+1/-0

3 jaar geleden
Ik geloof hier niets van ,waarom zouden ze het contract niet gewoon verlengen van Stekelburg, hij keept nog zoals van ouds. Ook geloof ik er niets van dat ze Quinten Timber laten gaan, ik vindt dat nog 1 van de betere van JAJ, wat willen ze dan met Baars, van Gelderen,Musampa,van der Sloot, Regeer, Douglas, hebben nog helemaal niets gepresteerd en ik zie daar ook geen toekomst in, ze moeten juist bij JAJ is flink de bezem doorheen halen, afgelopen seizoen totaal niet gepresteerd.
+1/-0

 
3 jaar geleden
dat staat daar tegenstrijdig, waarom zou je een contract opzeggen om hem vervolgens te houden, ik vindt het vreemd.
+1/-0

3 jaar geleden
Logisch. We moeten ruimte maken voor Buffon. Het kan altijd ouder.
+1/-0

3 jaar geleden
Steek blijft. Dit is namelijk wettelijk verplicht. De gesprekken worden later weer opgepakt en hij blijft gewoon nog een jaar.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis boomen branco elsimao farioli forbs godts halven hato henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst