Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessure Daley Blind tijdens ruime zege Oranje

30 maart 2021 22:41
Foto: Pro Shots

Blessure Daley Blind tijdens ruime zege Oranje; image source: Pro Shots

Dinsdagavond heeft Oranje met ruime cijfers gewonnen van Gibraltar. Het duel in de WK kwalificatie eindigde uiteindelijk in een 0-7 overwinning. Aan Ajax-kant ging de aandacht vooral uit naar Daley Blind. De verdediger viel al vroeg uit met een op het oog zware knieblessure toen hij na een duel bleef steken in het kunstgras en uiteindelijk met de brancard van het veld gedragen moest worden.

Davy Klaassen had ook een basisplaats en werd een kwartier voor tijd gewisseld, terwijl Ryan Gravenberch direct na rust als wisselspeler binnen de lijnen was gekomen. Maarten Stekelenburg kwam wederom niet in actie.




Tags

blind oranje brancard gibraltar gravenberch kwalificatie stekelenburg wisselspeler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Hier was ik dus al bang voor. Een nietszeggende wedstrijd en dan zo uitvallen. Ziet eruit als een zware blessure. Hopelijk valt het mee.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Verdomme, in een wedstrijd waar je niet eens verdedigers nodig had! Die overwinning boeit mij helemaal niets, dit is gewoon een aderlating met zo’n druk en zwaar programma voor de boeg. Het zag eruit als een kruisbandblessure. Ik hoop het niet, want dan kan hij de rest van de competitie wel vergeten (het EK ook). Sterkte Daley! Edit: blijkt zijn enkel te zijn, alsnog kut, maar beter dan een kruisbandblessure.
+3/-0

Schijtziek word je van die klote interlands midden in het seizoen.
Die jongens van ons hebben vanaf 10 januari elke week 2 wedstrijden gespeelt dan laat die de Boer ze er nu voor de verandering even 3 in een week spelen.
Op een kunstgrasveld zo slecht dat de polderboys het nog niet zouden willen hebben tegen een tegenstander wat niks met voetballen op wk niveau te maken heeft.
Frank de Boer zal ook beter moeten weten, stel in zo`n wedstrijd gewoon gasten op die nog niet gespeeld hebben deze week.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hoorde het zojuist op het nieuws dus toen gelijk hier gekomen.

Ik ben het helemaal met je mee eens!

Het is maar Gibraltar, ik bedoel hangt de WK kwalificatie ervan af ofzo? Je kunt toch wel de Ajacieden sparen want als Ajax het goed doet dan doet het Nederlands Elftal het op lange termijn ook goed.

Je geeft ook een lekker signaal af naar andere spelers zo van: Ik durf het niet aan of jullie zijn niet goed genoeg.

Frank is dus een angstige, egoïstische en toneelspelende bondscoach van niks.

Een wijze gentleman had meegedacht en gewoon met een heel goed plan gekomen om sowieso een punt te pakken tegen Turkije en de wedstrijd tegen Gibraltar te gebruiken om de Ajacieden te sparen danwel andere jongens aan het werk te zien.

Het was voor mij al klaar met Frank en nu is dat definitief want als je zo vaak mislukt bent dan ligt het ook echt wel aan jezelf.
+2/-0

2 jaar geleden
Stoppen met dat gare interlandvoetbal. Niemand die het ook maar iets interesseert en nu ben je in deze belangrijke periode je belangrijkste spelopbouwer kwijt...
+4/-0

2 jaar geleden
Ondanks de dikke overwinning een k.t wedstrijd gezien. Het Ned 11 heeft een aantal zwaar overschatte spelers in het veld staan. Ook vanavond leek het weer de breiclub. Wat echter overheerst is de blessure van Blind die er ernstig uitzag. Hier wordt ik niet blij van.
+3/-0

2 jaar geleden
Ik hoop dat het is zoals Frank zegt, zijn enkel en niet zijn knie.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik hoop dat het zijn pink is.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos