Transparent
Inloggen
Sluiten

Competitieduel tegen FC Utrecht op 22 april, thuiswedstrijd tegen AZ dag verplaatst

25 maart 2021 19:32
Foto: Pro Shots

Competitieduel tegen FC Utrecht op 22 april, thuiswedstrijd tegen AZ dag verplaatst; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat Ajax - FC Utrecht op donderdag 22 april ingehaald zal gaan worden. Het duel stond oorspronkelijk begin februari op de planning, maar werd vanwege het weer afgelast. Door de prestaties van Ajax in de TOTO KNVB Beker en de Europa League was er nog niet eerder ruimte om de wedstrijd in te halen. Op verzoek van Ajax wordt het duel nu op 22 april gespeeld en wordt er om 20:00 uur afgetrapt.

Door die wedstrijd wordt ook de thuiswedstrijd tegen AZ verplaatst. Deze stond voor zaterdag 24 april in het schema, maar zal nu een dag later worden gespeeld. Ook die wedstrijd begint dan om 20:00 uur.




Tags

utrecht knvb afgelast

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Komt Halsema goed uit, die heeft liever dat we zondag kampioen worden ipv zaterdag.
Hoewel...Halsema wil niet dat wij kampioen worden.
+5/-5

 
3 jaar geleden
Ja, want als Ajax op zaterdag kampioen wordt, gaat iedereen in Amsterdam de kroeg in en loopt het helemaal uit de hand. O, wacht...

Ik zou het overigens kunnen begrijpen als Halsema niet wil dat Ajax kampioen wordt. De vorige keer zorgde ze er hoogstpersoonlijk voor dat de huldiging op het Museumplein kon plaatsvinden en kreeg ze als dank van alles naar haar kop gegooid.
+8/-1

3 jaar geleden
Kunnen ze het niet gewoon afdoen met die oefenwedstrijd eerder deze week, is dat ook weer geregeld. Scheelt ze een veel grotere uitslag.
+6/-0

 
3 jaar geleden
Heeft geen nut, Ildrissi moet dan nog minimaal 23 x scoren om mede topscorer te worden dit seizoen.
+1/-1

3 jaar geleden
Waarom niet gewoon dit weekend? Haat die weekenden zonder voetbal. 😕
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos