Transparent
Inloggen
Sluiten

Perr Schuurs: 'Je moet soms accepteren welke rol de trainer je geeft'

23 maart 2021 13:00 - Nu.nl
Foto: Pro Shots

Perr Schuurs: "Je moet soms accepteren welke rol de trainer je geeft"; image source: Pro Shots

In gesprek met Nu.nl geeft Perr Schuurs aan te balen dat hij zijn basisplaats bij Ajax na de winterstop kwijt raakte. "Ik ben nu vaker teleurgesteld of boos dan tijdens de eerste seizoenshelft. Maar ik ben wel iemand die positief is en op die manier denkt dat je je plek terugkrijgt", aldus Schuurs. "Je moet soms accepteren welke rol de trainer je geeft. Voor die keuzes heb ik begrip. Jurriën heeft het goed gedaan en die lijn ook doorgetrokken. Ik heb daarna toch nog wel redelijk veel gespeeld en ik val bijna elke wedstrijd in."

De verdediger verlengde zijn contract in Amsterdam wel tot 2025. "Ik vind ook zeker niet dat ik niet goed genoeg ben. Het eerste half jaar ging alles zoals gehoopt en werd ik beloond met een nieuw contract. Daarna maakte de trainer andere keuzes en hij legt mij ook uit waarom", zo geeft hij aan. "Daar heb je bij een club als Ajax mee te maken, met concurrentie. Iedereen heeft een mening, dat is hier natuurlijk meer dan bij veel andere clubs. Ik ben blij dat ik mijn contract heb verlengd."

Meer op Nu.nl




Tags

schuurs terugkrijgt val

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Wij zijn ook blij dat je jouw contract verlengt hebt Perr want dan kunnen we nog een goede prijs vangen voor je. Je bent een sympathieke gozer, speelt met inzet maar voor Ajax kom je tekort.
Zowel Timber als Alvarez zijn je op jouw positie voorbij en dat gaat niet meer veranderen want ze zijn alle twee gewoon beter als jij.
+3/-1

3 jaar geleden
Sympatieke speler. Misschien dat het met de loop der jaren wel lukt . Hij is nog jong, maar op dit moment is hij niet goed genoeg. Maakt te veel inschattingsfouten, die al menig keer tot hachelijke situaties hebben geleid en dat kun je jezelf niet permiteren met het niveau dat van een speler op die positie gevraagd wordt. De lat bij Ajax moet hoog liggen en ligt hoog. Net niet is niet goed genoeg.
+2/-0

3 jaar geleden
Is inmiddels voorbijgestreefd door eigen jeugd.
+2/-0

3 jaar geleden
Beste vent.
Echter hij is nog steeds twijfelachtig in zijn spel en dat is desastreus, vooral als je in de verdediging speelt en dan ook nog in de speelwijze van Ajax 1.
Schuurs maakt nog steeds de zelfde foutjes als in het begin.
Als je een talent bent, een echt talent, dan word je beter, krijg je meer overzicht en doe je meer je mond open.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hij wordt 22 dit jaar, zit in zijn 3e jaar bij Ajax dan ben je geen talent meer.
Heeft bewezen het net niet te zijn.
Jammer, gezien zijn periode bij Fortuna op die leeftijd was het zeker de moeite van proberen waard.
+1/-0

3 jaar geleden
Misschien is hij wel een laatbloeier en komt dat naar boven zodra het publiek weer volle bak op de tribunes kan meespelen
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos