Transparent
Inloggen
Sluiten

'Brian Brobbey wilde vorige maand alsnog bijtekenen'

22 maart 2021 14:32 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Brian Brobbey wilde vorige maand alsnog bijtekenen"; image source: Pro Shots

Tegenover het Algemeen Dagblad heeft Brian Brobbey aangegeven dat hij vorige maand van plan was om zijn contract bij Ajax toch te gaan verlengen. "Na die wedstrijd tegen Lille kwam directeur voetbalzaken Marc Overmars nog een keer naar me toe en gingen we weer rond de tafel zitten. Toen zei ik: ja, ik blijf, ik teken", aldus Brobbey, die uiteindelijk toch geen nieuw contract tekende. "Daarna liep er volgens mij iets niet zo goed in de onderhandelingen."

Meer op AD.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey bijtekenen lille overmars

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
"Daarna liep er volgens mij iets niet zo goed in de onderhandelingen."

Wat is dat nou weer? Volgens mij? Dus Raiola zegt: "ja, je wilde blijven, maar er ging wat mis (maar ik breng je voor een dikke fee naar RB Leipzig)" en dat is het dan?

Vaag verhaal.
+2/-0

3 jaar geleden
Maar als je zelf wil blijven, zeg je toch tegen je zaakwaarnemer om het rond te krijgen met Ajax? Ik snap er niets meer van.
+3/-0

3 jaar geleden
Die laatste zin is gewoon pure onzin. Als je echt wilt blijven, dan had je niet inmiddels al voor Leipzig getekend. Wees een man en wees eerlijk, jongen.
+1/-1

3 jaar geleden
Zeg dan niks!
Slap gelul zeg, puntje bij paaltje beslis alleen jij waar je naar toe gaat Brobbey.
+1/-1

Vervolgens wist Raiola niet hoe snel hij het contract van Leipzig uit zijn koffer moest toveren.
Wederom weer een vies spelletje van die pizza bakker. Bah
+4/-1

 
3 jaar geleden
Ik weet uit zeer betrouwbare bron, ik herhaal het voor de laatste keer, dat Raiola al een jaar geleden 3 (!) miljoen euro eiste voor zijn cliënt Brian Brobbey.
Waarschijnlijk deed hij dit omdat Leipzig dat wilde offreren als salaris. Raiola heeft sinds de Haaland-transfer goede contacten daar, ook bij Dortmund (Rijkhoff!).

Hierdoor hebben ze een één-tweetje gemaakt. Haaland zal zometeen weer voor een bak geld verkocht worden (% RB), Kluivert kon al lekker gestald worden in Leipzig ook.

Brian moest even overgehaald worden natuurlijk, probleem was alleen dat de spits steeds meer het gevoel kreeg in Amsterdam te willen blijven. Toen werd het José heel heet onder zijn voeten en werd de voorzitter van RB gebeld.

Is gewoon een vies spelletje gespeeld, dezelfde game als altijd. Overmars trapte er toch in. Raiola lachte de ballen uit zijn broek toen de grote Overmars speciaal naar Monte Carlo kwam.......dit moet voor hem de grootste overwinning uit zijn leven zijn geweest.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Eens te meer het bewijs dat het onze schimmelkaas pizzabakker alleen maar om zijn centen gaat en niet om wat de speler zegt of wil. Natuurlijk zijn spelers op deze leeftijd nog te beïnvloeden en dat doet Raiola dus ook. Hij wil spelers ten koste van alles transfereren. Helemaal niets interesseert hem het belang van de club of zijn speler. Nul komma nul. Nog een miljoen en nog een voor hem dat is het hele verhaal.
+2/-2

3 jaar geleden
Ooit horen we het hele verhaal wel. Laten we maar niet oordelen.

Ik hoop dat hij niet drie jaar gaat banken bij Leipzig (#2 in Bundesliga) en daarna vertrekt naar PEC.
+1/-0

3 jaar geleden
Hij speelt gewoon met onze klote. ik blijf hard werken voor AJAX, tuurlijk doet hij dat daar heeft hij zelf alleen maar voordeel van.
+2/-1

3 jaar geleden
Toen belde mino naar Leipzig dat er nog een paar ton bij hun aanbieding moest omdat zijn cliënt andere wel zou blijven. Of brobbey voor dat geld koos of zich laat beïnvloeden is niet zo relevant het feit dat een zaakwaarnemer niet gewoon zegt "snap ik jongen, gaan we regelen" is de ranzige realiteit
+2/-0

 
3 jaar geleden
Sorry hoor, wat een slap verhaal van Brobbey zeg. Wie bepaalt nu eigenlijk wie er bijtekend, de speler of de (maffiosi) zaakwaarnemer. Als Brobbey tegen Raiola had gezegd maak het in orde met Ajax of anders zoek ik wel een andere zaakwaarnemer dan was het echt wel rondgekomen.
Nu lijkt het alsof hij wel een keertje hoort van zijn zaakwaarnemer waar hij volgend jaar speelt, maar zo zal het echt niet gaan.

Het is zijn goed recht om naar leipzig te gaan. Maar kom niet met wazige verhalen aan en ga ook niet zeuren als je na een paar jaar op de bank in Duitsland bij Pec belandt
+1/-1

3 jaar geleden
Hi doet blijkbaar niet wat hij wil.
Hoe vager zijn verhaal des te onwaarschijnlijker het is.
+1/-0

3 jaar geleden
Mensen hebben hier een heel vreemd beeld van Raiola. Raiola is ingehuurd door Brobbey om voor hem de best mogelijke deal te vinden. Dat kan bij Ajax zijn, maar ook bij een ander. Ajax wilde 1 miljoen bruto betalen, Leipzig 3 miljoen bruto. Dan is het toch echt aan de speler om te bepalen wat hij wil doen, niet aan Raiola.
Als hij tegen Overmars zegt dat hij gaat tekenen maar dat toch niet doet, dan ligt dat toch echt aan Brobbey, niet aan Raiola. En we kunnen hier allemaal roepen dat dat onzin is, maar als wij hetzelfde werk ergens anders kunnen doen voor 3x zoveel geld, dan zeggen wij ook niet 'nee laat maar'.
+2/-1

 
Zo simpel als dat jij het schetst is het natuurlijk niet he.
We hebben het hier over een simpele jongen, een tiener nog uit een arm milieu tegenover misschien wel de meest gehaaide zakenman uit de voetbalwereld.
Een man die zoveel invloed en macht heeft dat hij tussen een transfer van Pogba na Manchester een heel leger advocaten en juristen van 2 van de grootste clubs van Europa nog te slim af is.
Hij kreeg het zo versierd dat hij in 1 transfer iets van 20 miljoen van Juve kreeg en nog 15 miljoen van United.
Probeer dat maar is uit te denken laat staan uit te voeren, gewoon bizar als je er over nadenkt.
Als Raiola wil dan kan hij Brobbey zelfs bij Top Oss laten tekenen.
Het feit dat Brobbey überhaupt zo lang wachte om een contract te tekenen zegt eigenlijk al genoeg over een vooropgezet plan wat zeker niet door Brobbey verzonnen is.
We hebben het hier over een groot talent wat al jaren rond zingt en waar Raiola mee aan het shoppen is gegaan voor zijn eigen gewin.
Dit interview met Brobbey bevestigd dit alleen maar, Raiola bepaald en niet hij.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Goed verwoord. Deze man praat dit soort spelers helemaal gek en maakt clubs zelfs ook helemaal gek. Bij Lazio weten ze daar ook alles van want het bod aan de Vrij werd op een gegeven moment zelfs ingetrokken omdat ze genoeg hadden van de onderhandelingstactieken van Railoa. Het feit dat Brobbey zegt dat er iets gebeurd is tijdens de onderhandelingen zegt al weer genoeg. Dat kan hij maar van een man gehoord hebben en wat die hem verteld heeft mag Joost weten. Dat Overmars recht door zee is dat weten we allemaal en dat Raiola dat niet is ook dus tel uit je winst.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Een contract van 12 miljoen of een contract van 4 miljoen?
Vraag aan bijvoorbeeld een "Heerenveen" speler of hij de komende 4 jaar 3 ton per jaar bij "Heerenveen" wil verdienen of 1 miljoen bij Ajax.
Wanneer hij dan voor Ajax kiest geven we hem allemaal gelijk.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat zegt toch ook helemaal niemand? Het gaat om de manier waarop het gegaan is. Zeggen dat je 100% zeker gaat bijtekenen, dan niet, dan weer wel. Dan ergens anders tekenen en alsnog zeggen dat je best had willen blijven, maar dat er 'iets' misging in de onderhandelingen. Wat was dat dan? Want als dat 'iets' een gat is van 2 miljoen, dan wist je natuurlijk van tevoren dat dat niet ging gebeuren.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Sowieso, wat een rare vergelijking, van Heerenveen naar Ajax is toch ook sportief een stap omhoog? Je zou het andersom moeten zien. Zou een Ajax speler voor een miljoen meer ook voor Heerenveen gaan spelen?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat er nog altijd mensen als jij in de fabeltjes van Raiola trappen is de reden dat hij met dit soort praktijken kan doorgaan.

Misschien 1% van de mensen geloven Raiola, alleen zijn er ook veel anti-Ajacieden die het maar al te leuk vinden als Ajax een hak wordt gezet. (ook in de media).

Als Ajacieden zelf dit gaan posten .....tja.
+1/-0

3 jaar geleden
Wat ook het verhaal en wie er ook gelijk heeft, het is zijn goed recht Ajax te verlaten. Zolang Ajax nog in Europa actief is, hebben we hem hard nodig. Dus tot die tijd ook speelminuten geven in de competitie. Op moment dat we in Europa zijn uitgeschakeld, dan ook geen minuut meer in investeren.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey farioli forbs frimpong gaaei hato jim jong kaplan kiki mislintat oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sutalo timber traore wilson