Transparent
Inloggen
Sluiten

Theo Janssen: 'Dit Ajax zit heel goed in elkaar'

18 maart 2021 23:26

Bij RTL7 konden de analisten Theo Janssen en Jan Boskamp niet anders dan positief zijn over Ajax dat zich voor de derde keer in vijf jaar plaatst bij de laatste acht in een europees toernooi. "Ze spelen heel goed", zegt Janssen, "Het team zit goed in elkaar. Niet alleen in balbezit maar er lopen er ook een paar rond met een fantastische mentaliteit. Ik noem een Alvarez, Martinez etcetera. Alvarez deed het vandaag weer goed, daarnaast komen er ook weer jonge gasten door, Ajax zit heel goed in elkaar momenteel."

Jan Boskamp had ook minpunten gezien. "Ik vond het middenveld vandaag niet zo sterk, ze gaven teveel ruimtes weg. Maar als Ajax het een beetje bij elkaar weet te houden hebben ze een hele sterke ploeg. Wat ze nu presteren is een compliment voor de gehele organisatie van de club."




Tags

janssen alvarez boskamp martinez plaatst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal