Transparent
Inloggen
Sluiten

Litmanen niet in actie tegen Wales

10 september 2003 16:37 - Voetbal International

Verslaggever: HN

Jari Litmanen zal vandaag niet meedoen in de Euro 2004 kwalificatiewedstrijd tegen Wales. De Finse bondscoach wilde de 32-jarige aanvoerder van Ajax mee laten doen, maar Ajax vond Litmanen nog niet fit genoeg. Na overleg met de routinier kwam de Finse bondscoach Antti Muurinen tot dezelfde conclusie: 'Ik had een discussie met Jari en we besloten dat het 't beste is voor hem om niet te spelen. De gezondheid van de speler is het belangrijkst en Jari is momenteel niet helemaal fit.' Litmanen kwam dit seizoen door een achillespeesblessure in offici?le duels nog geen minuut in actie.

Finland moet in Cardiff zonder hun sterspeler met twee goals verschil winnen om een kansje te blijven maken op een plaats in de play-offs. Het eerste EK voor Litmanen is dus nog heel ver weg.

Meer op Voetbal International




Tags

litmanen jari wales achillespeesblessure antti cardiff finland kansje muurinen routinier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper