Transparent
Inloggen
Sluiten

Doelman Maduka Okoye: 'Ajax heeft contact gehad met Sparta, maar niet met mij'

17 maart 2021 17:57 - Transfermarkt
Foto: Pro Shots

Doelman Maduka Okoye: "Ajax heeft contact gehad met Sparta, maar niet met mij"; image source: Pro Shots

Tegenover Transfermarkt heeft Maduka Okoye bevestigd dat Ajax interesse in hem heeft. "Ajax heeft contact opgenomen met Sparta, maar niet met mij of mijn zaakwaarnemer", aldus de doelman van Sparta. "Ik heb een heel goede verstandhouding met technisch directeur Henk van Stee en trainer Henk Fraser. Ik weet zeker dat als het concreet zou worden ik de eerste zal zijn die het hoort."

Okoye is vereerd dat hij wordt gelinkt aan Ajax. "Dat zegt iets over mijn huidige prestaties", zo geeft hij aan. "Ik geef alles tijdens trainingen en wedstrijden. Ik doe het voor de ploeg, de fans en de mensen om mij heen. We hebben allemaal een gezamelijk doel: in de Eredivisie blijven. Als ik daar zelf door mijn prestaties van kan profiteren is dat een bonus."

De keeper ziet een transfer zelf wel zitten. "Ik denk dat het voor een grote club goed zou zijn als ze mij kopen en vervolgens nog één of twee jaar verhuren aan Sparta", zegt hij daarover. "Op die manier verdient Sparta wat geld en kan ik zelf blijven spelen zodat ik nog beter wordt. Als mijn nieuwe club klaar is om mij de positie onder de lat te geven kan ik die kant op gaan. Vergelijkbaar met hoe Chelsea dat in het verleden heeft gedaan."

Ajax is echter niet de enige club met interesse. "Ook grote clubs uit Engeland hebben interesse en een grote club uit zowel Italië als België", aldus Okoye. "Zij hebben allebei al contact gehad met mijn zaakwaarnemer, maar tot de zomer ben ik volledig gefocust op spelen. Er is hier werk te doen en er zijn doelen die gehaald moeten worden."

Meer op Transfermarkt
Tags

sparta okoye maduka belgie bonus chelsea engeland eredivisie fraser gezamelijk stee verstandhouding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Deze keeper valt vaak positief op... Begrijpelijk dat Ajax informeert.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze mislintat mum porto sevic sosa steijn sutalo transferbeleid