Transparent
Inloggen
Sluiten

Oussama Idrissi: 'Ik ben gekomen om plezier te maken, en ik maak plezier'

14 maart 2021 19:41

Oussama Idrissi mocht vandaag de gehele tweede helft meedoen en dat betekende zijn langste invalbeurt als Ajacied tot nu toe. "Ik was blij dat ik vandaag wat langer op het veld mocht staan", zegt hij, "Dan kan ik mijn teamgenoten wat laten zien. Je moet als wisselspeler scherp zijn en op deur blijven kloppen. Je weet dat een trainer gedurende het seizoen meerdere spelers nodig heeft en wie weet sta je ineens in de basis."

Wat vindt hij van Ajax in vergelijk met Sevilla? "Ajax is misschien meer een opleidingsclub. Bij Sevilla worden miljoenen geinvesteerd en de nummer één tot achttien zijn allemaal goed. Maar de intensiteit is hier goed op de trainingen met ook nog veel spelintelligentie. Ik ben hier gekomen om plezier te maken, en ik maak plezier."

Denk hij de komende weken meer te gaan spelen? "Als het moet ben ik ready, we gaan het zien. Of ik hier volgend jaar ook ben? Dat weet ik nog niet, daar is het te vroeg voor. Drie partijen beslissen daarover met mij als laatste."

Idrissi speelde overigens goed vandaag en was met een schot vlakbij zijn eerste treffer. "Die bewaar ik voor een belangrijker moment", sluit hij lachend af.
Tags

idrissi oussama sevilla betekende bewaar intensiteit langste ready spelintelligentie wisselspeler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal