Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'De 100% scherpte was er vandaag niet'

14 maart 2021 19:28

Coach Erik ten Hag nam door de zege in Zwolle het record van Aad de Mos over as trainer met het hoogste gemiddelde aantal punten over de eerste honderd duels. Hij vond zijn team niet geweldig overigens. "Dat hebben we allemaal kunnen zien", zegt hij nuchter, "Het was een regelmatige en zakelijke overwinning zonder franje. De 100% scherpte was er vandaag niet, je moet hier met 5-0 winnen, 2-0 is niet genoeg."

De reden dat Neres en Rensch werden gewisseld was er één uit voorzorg. "David zei dat hij zijn hamstring voelde. Ook met Rensch zijn we voorzichtig omdat hij een jonge speler is die we rustig willen brengen. Met ons drukke programma willen we hem niet overbelasten."

Ook met Ten Hag ging het weer over het matige spel van spits Haller. Zou hij er last van hebben dat zijn medespelers wél door de week spelen en hij niet? "Dat is zeker zo maar blijft een gegeven. Het is zoals het is, hij moet die knop omzetten. Hij krijgt individuele training van Gerald Vanenburg, we willen hem helpen. Het is iedere week een gevecht voor hem in dit soort wedstrijden, hij moet zorgen voor de juiste focus maar ik weet zeker dat Sébastien er staat als het nodig is."

Nog even over het goede spel van Oussama Idrissi. "Ik had het al aangekondigd, dat zag je al op de trainingen. Of ik op Louis van Gaal begin te lijken? Dat is een mooi compliment, dank je wel."
Tags

hag scherpte rensch franje gaal gerald haller idrissi knop mos neres nuchter omzetten oussama overbelasten sebastien vanenburg voorzorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal