Transparent
Inloggen
Sluiten

Jan van Halst: 'Jurriën Timber zou een verrassing zijn voor het Nederlands elftal'

14 maart 2021 15:38 - Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Jan van Halst: "Jurriën Timber zou een verrassing zijn voor het Nederlands elftal"; image source: Pro Shots

Als Virgil van Dijk komende zomer niet inzetbaar is op het EK ziet Jan van Halst in Jurriën Timber een uitstekende vervanger voor het Nederlands elftal. Dat gaf de analist zondag aan bij Ziggo Sport. "Hij is een heel ander type, maar hij blijft zo makkelijk en zo goed overeind", aldus Van Halst. "Ik vind De Vrij in het Nederlands elftal heel erg tegenvallen. Puur voetballend en opbouwend zou Timber beter passen."

Het zou betekenen dat een verdediger die 20 officiële wedstrijden in het eerste elftal speelde de voorkeur zou krijgen boven een verdediger die wekelijks speelt bij de koploper van Italië en bovendien is verkozen tot beste verdediger van de competitie. Van Halst ziet dat niet direct als een probleem. "Ik probeer nu alvast voor over twee maanden vooruit te kijken", zo gaf de analist aan. "Het is een verrassinkje dat niet uitgesloten moet worden. Dit seizoen vind ik De Vrij echt minder."




Tags

halst timber dijk opbouwend verrassinkje virgil ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Aangezien hij één van de revelaties is, ook zijn volwassen spel, is een eventuele uitverkiezing geen verrassing.
+1/-0

3 jaar geleden
Hij is veel beter dan die Dumfries
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.254 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey derk elsimao gaal godts goedkopere handel hato henderson kiki kpmg kroes medic mislintat praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo teze twente voorkennis vos wijs