Transparent
Inloggen
Sluiten

"Ajax meldt zich bij Sparta voor Okoye"

12 maart 2021 21:52
Foto: Pro Shots

"Ajax meldt zich bij Sparta voor Okoye"; image source: Pro Shots

Radio Rijnmond verslaggever Van Eersel vertelt bij FC Rijnmond dat Ajax zich gemeld heeft bij Sparta voor doelman Okoye. De 21-jarige keeper heeft nog een contract in Rotterdam voor 3,5 jaar plus een optie voor 2 jaar. Sparta hoopt hierdoor een flinke transfersom te kunnen ontvangen voor de jonge doelman, die op het Kasteel indruk maakt.




Tags

sparta okoye rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Waarom? Als 3e-4e keeper?
Zal te duur zijn i.v.m. zijn langdurige contract.
+1/-1

3 jaar geleden
Gezien het aantal jonge keepers wat Ajax de laatste jaren heeft gekocht en mislukt zijn met alleen Onana als uitschieter kun je nu niet bepaald zeggen dat ze kijk hebben op de echte kwaliteiten van jonge keepers.
+1/-0

3 jaar geleden
Hij heeft wel iets. Kan geen kwaad om erbij te hebben.
+2/-0

3 jaar geleden
Ajax lijkt inderdaad behalve Onana niet zo gelukkig met het scouten van keepers. Zou van de Sar als wereldkeeper geen betere kijk op keepers hebben, vind ik erg jammer.
+1/-1

3 jaar geleden
Is niet zover als Drommel maar heeft wel veel meer in zich om het te maken dan Drommel. Beetje vergelijkbaar met Scherpen die heeft ook alles mee maar de wedstrijdervaring en flow nog niet om een zekerheidje voor Ajax 1 te zijn. (was Onana ook niet toen hij in het diepe werd gegooid maar uitzonderlijk talent zal er altijd zijn)

Kotarski wordt het volgens mij niet en Scherpen moet via verhuur volgend jaar weer basisspeler eredivisie zijn bijvoorbeeld bij Zwolle (want die gast daar kan er echt niets van) of Willem 2. Dan is deze jongen ideaal als derde keeper en jong ajax keeper om het jaar daarna de strijd om te gaan met Scherpen voor opvolging Onana. Zijn ze op dat moment allebei (nog) niet goed genoeg dan haal je er een ervaren keeper bij, desnoods via huur.

Nigeriaanse international, ook Duitse roots dus als die jongen een paar degelijke wedstrijden in Ajax 1 kan spelen dan verkoop je hem voor een net bedrag als het niets is.
+1/-0

3 jaar geleden
Top keeper in wording 100%
Type Onana. Beter dan media hype Drommel.
+2/-1

3 jaar geleden
Jammer dat men meteen weer dollartekens ziet. Prima dat ze een goede transfersom krijgen, maar ik vrees dat de kleinere clubs in Nederland beginnen te denken bij 10 miljoen als Ajax aanklopt. Dit is dramatisch voor het Nederlands voetbal, want Ajax zal dan doorschakelen naar buitenlanders terwijl talentvolle spelers uit de Eredivisie niet de stap naar de Nederlandse top kunnen maken.
Maar ja, korte termijndenken...
+3/-0

 
3 jaar geleden
Het is hun recht een zo hoog mogelijk bedrag te vragen. Het is dan weer aan Ajax om het bedrag omlaag te krijgen en om eventueel over te schakelen naar een alternatief. Dan kiezen de clubs toch wel eieren voor hun geld. Alleen is het voor hen het proberen waard. Wie zou dat niet doen?
+1/-0

3 jaar geleden
Onze topscout heeft hem goedgekeurd. Maar die zit er wel erg veel naast, de laatste tijd. Ben benieuwd.
+1/-0

3 jaar geleden
Helemaal goed. Gewoon halen en dan nog 2 jaar verhuren aan Sparta
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal