Transparent
Inloggen
Sluiten

Analisten lyrisch: 'Echt ontzettend knap'

11 maart 2021 21:24

Bij ESPN staat vooral Kenneth Perez er niet om bekend om snel de loftrompet te laten schallen. Vooral in het geval van Ajax heeft hij wat dat betreft de lat nogal hoog liggen. Toch was hij nu enthousiast. "Ajax speelde gewoon echt goed", zegt hij, "Ze waren heer en meester."

Collega Kees Kwakman ging nog een stapje verder: "De tegenstander schiet maar één keer op goal. Als je dan zoals Ajax zo dominant speelt dan is dat echt ontzettend knap. Ze geven helemaal niets weg. Echt een geweldige overwinning."

Perez zou niet zichzelf zijn als hij toch niet even het volgende opmerkte: "Natuurlijk deed Ajax het goed maar hoe kan deze ploeg van Bayer Leverkusen winnen?"




Tags

perez bayer dominant espn heer kwakman leverkusen loftrompet opmerkte schallen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal