Transparent
Inloggen
Sluiten

"Hamstra naar Ajax als rechterhand Overmars"

10 maart 2021 22:44 - AD
Foto: Pro Shots

"Hamstra naar Ajax als rechterhand Overmars"; image source: Pro Shots

Ajax lijkt de 51-jarige van SC Heerenveen afkomstige Gerry Hamstra te willen aannemen. De Groninger zou bij de Amsterdammers zeer nauw moeten gaan samenwerken met voetbaldirecteur Marc Overmars en zich vooral gaan richten op de contracten met jeugdspelers. Hamstra was in het verleden hoofdtrainer bij Emmen, Hoofd Opleidingen bij Vitesse en Technisch Manager bij Heerenveen. Daar is hij deze week vertrokken, mogelijk vanwege de beperkte financiële mogelijkheden. Ajax hoeft hierdoor geen transfersom over te maken naar Friesland.

Meer op AD
Tags

hamstra overmars heerenveen afkomstige emmen friesland gerry groninger vitesse voetbaldirecteur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik denk dat dit een slimme zet is. Marc heeft toch wat dingen gemist. Er lopen nu spelers bij Europese ploegen die of veel geld of een aanwinst waren geweest. Dat moet je met Gerry nu verkomen.
+1/-0

2 jaar geleden
Goed gedaan, met de jeugd is een hele boel werk te verrichten, er zijn weinig jonge spelers die de kwaliteiten hebben voor Ajax1 ,moet een grote schoonmaak komen.
+1/-1

2 jaar geleden
Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem niet ken. Maar wat gaat ie als rechterhand doen? Vinkjes zetten?
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Lijkt me dat Gerry zich gaat toeleggen op de jeugd contracten (heeft naast zijn ervaring als technisch manager ook een verleden als hoofd opleidingen). Daarnaast zal hij door Overmars worden meegenomen in de day to day business. Doel daarvan lijkt ook te zijn, dat hij uiteindelijk het stokje van Marc overneemt, als en wanneer hij besluit een nieuwe uitdaging aan te gaan. Regeren is vooruitzien wat dat betreft en Hamstra staat, als je de artikelen van de laatste jaren op na slaat, positief op in de NL voetbalwereld op basis van zijn prestaties in diverse rollen. Dat zo'n rancuneuze voorzitter, die zelf zijn zaakjes niet op orde krijgt, het nodig vindt om na te trappen naar de man die de afgelopen jaren voor 50 miljoen aan spelers wist te verkopen, doet daar niks aan af. Heerenveen mag hem zeer erkentelijk zijn, want zonder die transfer inkomsten, hadden ze in zeer zwaar financieel weer gezeten.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Gerry?
Jij kent Hamstra persoonlijk?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Heet ie anders dan?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het zijn maar mensen hè. Mag je gewoon aan de hand van hun voornaam benoemen. Of hun achternaam, whatever suits you best ;-)
+1/-0

2 jaar geleden
Verstandig om zo'n iemand aan te stellen. Als dat voorkomt dat er talenten te vroeg weg gaan dan verdient zich dat dubbel en dwars terug.
+1/-0

2 jaar geleden
Goed gedaan Ajax !
Mooi dat je leert van je fouten.
Als je daar dan ook nog naar handelt, verdient dit een pluim.
Die Hamstra lijkt me gezien zijn CV de goede persoon.
+1/-0

2 jaar geleden
Dit lijkt iemand die puur op kwaliteit gekozen is, en niet een oud-voetballer van Ajax met vriendjes. Fantastisch, ga zo verder, Ajax.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.346 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey berghuis bergwijn bestuurder blind boomen bosz brobbey elsimao frimpong hato heitinga jong jordi mediaoptredens mislintat molenaar oranje rotatiespeler rulli rvc sar sjakie tadic taylor timber vos wedstrijdritme wijndal