Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax kan negatieve trend nog niet keren

10 maart 2021 10:57
Foto: Pro Shots

Jong Ajax kan negatieve trend nog niet keren; image source: Pro Shots

Jong Ajax verloor deze week in eigen huis met 1-2 van de zwakke broeder FC Den Bosch uit de Keuken Kampioen Divisie. De Amsterdammers zetten hiermee een teleurstellende reeks voort, waarbij de aansluiting met de subtop steeds verder uit het zicht raakt. Jong Ajax staat na de 27e speelronde op de elfde plaats, maar liefst 14 punten onder de nummer 8. Wel zijn de Amsterdammers dit seizoen wederom het best presterende beloftenteam.




Tags

jong trend beloftenteam broeder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Er is grondig iets mis met jaj ,weinig spelers die enig niveau hebben, ook is de wil en de motivatie er niet, dat over mijn lijk mentaliteit is er ook niet.
Mijn idee is om zsm afscheidt te nemen van "van der Gaag"en is kijken of iemand anders dat zooitje wel aan de gang krijgt, ook moet er afscheid genomen worden van een aantal spelers.
+1/-0

3 jaar geleden
Veel spelers uit JongAjax zijn met veel tamtam en tromgeroffel vastgelegd als zijnde dé supertalenten voor de komende jaren.
Ze kunnen dan jong zijn maar als er nog steeds geen automatismen te zien zijn en sprake is van gogme tussen de spelers onderling moeten we nu zo sachies an toch wat minder hoog van de toren blazen.
+1/-0

3 jaar geleden
Men moet niet vergeten dat er talenten meelopen met de selectie waarvan sommige ook gewoon meespelen. Er ontbreekt een leider iemand die rustig blijft ,want het gaat altijd mis in de laatste minuten .
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos