Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey en Rensch voor het eerst bij Jong Oranje

7 maart 2021 21:12 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Brobbey en Rensch voor het eerst bij Jong Oranje; image source: Pro Shots

In de voorselectie van Jong Oranje voor het Europees Kampioenschap zitten voor het eerst de Ajacieden Brian Brobbey en Devyne Rensch. Ajax is de hofleverancier met zes spelers. De andere vier zijn: Kjell Scherpen, Jurgen Ekkelenkamp, Jurriën Timber en Perr Schuurs.

Het Europees Kampioenschap van Jong Oranje wordt op 24 maart aangevangen met de groepsfase. Hierin speelt Jong Oranje eerst tegen Roemenië. Daarna volgt op de 27e Duitsland en op 30 maart is de laatste wedstrijd, tegen gastland Hongarije. Indien de Nederlanders zich kwalificeren voor de eindronde, volgt het tweede deel van het toernooi vanaf 31 mei. Voor deze knip is gekozen in verband met de COVID crisis.

Meer op Ons Oranje




Discussieer mee op de forums


Tags

jong oranje brobbey rensch covid duitsland eindronde ekkelenkamp hofleverancier hongarije knip nederlanders roemenie scherpen schuurs timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Brobbey en Rensch gezien hun volwassen spel horen er dus bij.
Voor Timber geldt hetzelfde.
Ekkelenkamp en Schuurs komen tekort.
Scherpen schijnt zich sterk te ontwikkelen. Dat geeft aan dat er dus meer in zit dan de meesten van ons misschien denken. Uiteindelijk misschien wel meer dan niemand van ons ooit verwacht had. Jong Oranje is dan een mooi extra platvorm. Voordeel van de twijfel.
+1/-0

3 jaar geleden
Toch jammer als Brobbey straks twee jaar op de bank bij Leipzig zit..
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal