Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB acht kans op publiek bij bekerfinale op nihil

4 maart 2021 21:46 - AD
Foto: Pro Shots

KNVB acht kans op publiek bij bekerfinale op nihil; image source: Pro Shots

De KNVB schat de kansen om publiek te mogen verwelkomen bij de bekerfinale tussen Ajax en Vitesse erg laag in. Ajax-trainer Ten Hag gooide een balletje op om de wedstrijd uit te stellen, maar de bond ziet weinig mogelijkheden met het EK voor de deur. Bovendien is uitstel zeker geen garantie. "Zoals het er nu naar uitziet, wordt de finale zonder publiek gespeeld", aldus woordvoerder Jaap Paulsen, die niet durft uit te gaan van versoepelingen vanuit het kabinet. Wel vertelt hij dat de KNVB daar voorbereid voor zal zijn.

Een eventuele finale zonder publiek heeft overigens geen financiële gevolgen voor de clubs. De recettes zijn altijd voor de KNVB zelf en de winnaar en verliezer krijgen vantevoren vastgestelde prijzen. De wedstrijd staat op het programma voor 18 april op 18:00.

Meer op AD
Tags

knvb bekerfinale balletje garantie gooide hag kabinet paulsen recettes schat uitstel uitziet vantevoren vastgestelde versoepelingen vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.722 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arnesen bag basten bizar brobbey complotdenkers corona delcampo dortmund elsimao festivals fier georgino gezichtsherkenning haaland haller joe koen lerby likes loen maag nederland oranje oulida overheid quido spelbos wijnaldum wouters