Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Hag: "misschien bekerfinale uitstellen"

4 maart 2021 11:37 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Ten Hag: "misschien bekerfinale uitstellen"; image source: Pro Shots

Vanwege de COVID crisis is het momenteel ondenkbaar dat supporters weer massaal naar het stadion kunnen. Bij de beide bekerfinalisten leeft echter wel de wens om weer publiek te hebben bij de bekerfinale, die op dit moment voor 18 april op het programma staat. "Er zijn wel plannen bij de KNVB om de finale voor beperkt publiek af te werken. Daar scharen we ons helemaal achter. Dat zou helemaal geweldig zijn", aldus Pascal van Wijk, algemeen directeur van Vitesse. Ajax-trainer Ten Hag schaarde zich hierachter en de Telegraaf tekent op: "Ik ben geen viroloog, dus ik weet niet of dat mogelijk is. Ik weet ook niet of het mogelijk is om de bekerfinale bijvoorbeeld een maand later te spelen, zodat de kans groter is dat er fans naar De Kuip mogen".

Meer op Telegraaf
Tags

bekerfinale hag bekerfinalisten covid hierachter knvb kuip ondenkbaar pascal schaarde scharen telegraaf viroloog vitesse wijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Gaat nooit gebeuren dit jaar. Als he ziet hoe spastisch ze al doen over de terrassen waar 30 man op kan gaan ze echt geen supporters in een stadion toelaten.
Kan je ook niet maken tegenover de horeca, toerisme en evenementenbranche.
+2/-1

3 jaar geleden
Persoonlijk denk ik niet dat ze dit kunnen maken ten opzichte van bijvoorbeeld de Horeca, evenementen en andere organisaties.
Laten ze dit seizoen maar op deze manier afmaken en kijken wat er mogelijk is met ingang van seizoen 2021/2022.
+2/-1

3 jaar geleden
Helemaal eens met de twee boven mij dat dit niet te verkopen is aan al die mensen die al maanden dicht zitten en geen omzet kunnen draaien.

Lekker het seizoen afmaken zoals het gepland is en hopen op betere tijden volgend seizoen.
+2/-1

3 jaar geleden
47.500 schermen neerzetten met 47.500 gelukkige supporters die via Zoom één van beide teams kan toejuichen/uitfluiten.
+1/-3

 
3 jaar geleden
Kost verder ook niet zoveel.. en de wifi? Of regen?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wifi is de grootste uitdaging, de Kuip is zo verouderd dat ik twijfel of je daar überhaupt wifi hebt!

Zonder gein: ik vrees dat ook de bekerfinale zonder publiek wordt gespeeld. Er wordt al moeilijk gedaan over terrasjes open ja/nee, laat staan een evenement met minimaal een paar duizend supporters.
+1/-0

3 jaar geleden
Goed plan! mooiste zou zijn om het als seizoensopening te houden. Maar dat kan waarschijnlijk niet ivm europese tickets en mogelijke voorrondes.
Begin mei,Ajax en Vitesse allebei 5000 tickets, de rest naar gevaccineerd zorgpersoneel of andere groepen die afgelopen jaar in de frontlinie hebben moeten werken.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik heb zo het gevoel dat de mensen die op de frontlijn werken liever hebben dat we de wedstrijd gezellig met een biertje in onze hand thuis op de bank kijken.

Ook ik heb graag het publiek er weer bij maar al deze halve oplossingen werken gewoon niet - gewoon wachten tot volgend seizoen als de meerderheid gevaccineerd zal zijn
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis bergwijn boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst