Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Perez: 'Ajax was voor rust echt goed'

3 maart 2021 23:37

Kenneth Perez was niet te spreken over Heerenveen maar wel onder de indruk van Ajax. "Ik vond Ajax voor rust echt goed", zegt hij, "Daarna was het op het gemakkie maar Heerenveen werd eigenlijk overklast."

De Deen had tijdens de slotfase nog wat zitten praten met zijn al gewisselde landgenoot Lasse Schöne. "Lasse speelde op een positie waarop ik zeg dan kill je hem. Vroeger speelde hij ook wel wat aanvallender maar nu hielp dat Heerenveen niet echt."

Positief was volgens Perez de invalbeurten voor Mohammed Kudus en David Neres: "Vergis je niet in het niveau, ook technische spelers hebben wat tijd nodig om wedstrijdritme terug te krijgen. Vandaag lag er ruimte en dan is het lekker voor ze."




Discussieer mee op de forums


Tags

perez heerenveen gemakkie gewisselde kill kudus landgenoot neres overklast schone vergis wedstrijdritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal