Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic na afloop bekogeld door woedende PSV-fans

28 februari 2021 17:57
Foto: Pro Shots

Dusan Tadic na afloop bekogeld door woedende PSV-fans; image source: Pro Shots

Dusan Tadic maakte voor Ajax zondagmiddag de belangrijke 1-1 door vanaf elf meter koel te blijven. Daarna kreeg hij het aan de stok met PSV-aanvoerder Denzel Dumfries.

Dit was voor fans van PSV genoeg reden om snel naar de hoofdingang van het Philipsstadion te gaan en Tadic bij de gang naar de bus met van alles en nog wat te bekogelen. De Serviër werd hierbij ook geraakt waarna de gooier door de politie werd afgevoerd.
Discussieer mee op de forums


Tags

tadic bekogeld afgevoerd bekogelen dumfries gooier hoofdingang philipsstadion stok

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Heel bijzonder. Ben blij dat hij ze zo ontzettend heeft kunnen frustreren, stumpertjes!
+4/-0

2 maanden geleden
Slecte verliezers die lampjes ook al hebben ze niet verloren. Ze kunnen hun woede betrr tegenover hun club leiding uiten. Ze zijn al jaren nergens meer bij betrokken (CL, EL ED, Beker) dankzij hun.
+3/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Tadic moet zich gewoon professioneel gedragen en zich verre houden dan dit proleten gedrag in het veld. A lion doesn't concern himself with the opinions of the sheep
+8/-7

 
2 maanden geleden
Nix professioneel. Wat die Dommefries daar doet is erg onprofessioneel en onsportief. Als je Tadić zo woedend weet te maken dan heb je het wel verdiend. Chapeau Dušan.
+8/-3

 
2 maanden geleden
Is de emotie. Dumfries vroeg er zelf om..
+3/-2

 
2 maanden geleden
Hoe kan je dat nou zeggen, je weet toch niet wat er afgespeeld heeft??
Je kan zo aan de slag bij ESPN, begint daar een groot gehalte van anti Ajax fibes te hangen, die verslaggever was gewoon teleurgesteld dat Ajax gelijk maakte, die Peres had ik hoog zitten, maar die is ook flink de weg kwijt.
+7/-2

 
2 maanden geleden
Perez is een zuurpruim geworden als het om Ajax gaat. Jammer, want zijn analyses waren over het algemeen goed.
+1/-0

2 maanden geleden
hoop dat AZ tweede wordt dan straf je ze beste
+9/-0

 
2 maanden geleden
Ik hoop dat PSV degradeert.
+6/-0

 
2 maanden geleden
Met de gemeente Eindhoven achter je?
Die schenkt wel.
+4/-0

2 maanden geleden
Zijn houding en zijn spel vanmiddag was ajax onwaardig. Waarom de enigste voorhoedespeler met een voldoende vandaag Anthony werd gewisseld ipv Tadic is mij een raadsel.
+4/-2

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Dat is toch niet zo moeilijk Robm, juist voor deze belangrijke momenten in de wedstrijd. Tadic scoort bijna altijd een strafschop, is gewoon een 100 procentje. Ga er maar effe staan met 1-0 achter en een paar van die debielen om je heen die je op allerlei manieren uit je concentratie proberen te halen. En zo goed was die Antony ook niet hoor!
+5/-0

2 maanden geleden
Tadic is een f#cking held!!
Je wordt beledigd, gekleineerd en ze lopen te kloten bij de strafschopstip. Terecht dat hij zijn gram haalt bij de die overschatte RB.
Lekker janken daar in Eindhoven. Prachtig. In februari al klaar zijn met je seizoen. Hoogstpersoonlijk gecreëerd door Ajax bv.
+8/-1

 
2 maanden geleden
Die 2 hebben de hele wedstrijd bij elkaar gestaan. Ga er maar vanuit dat de net-niet speler Dumfries de hele wedstrijd heeft lopen gallen.
+2/-0

2 maanden geleden
Tadic is gewoon een baas!
Eerst staan er een paar waaronder Dumfries de stip verot te trappen iets wat je nog niet bij de Fjes ziet, over voorbeeldfunctie gesproken.
Vervolgens komt net voor je die ultra belangrijke strafschop moet nemen Nobody Dumfries die nog nooit wat gewonnen of gepresteerd heeft jou even respectloos vertellen dat je een pussy bent en je gaat missen.
Je zegt niks neem je verantwoording als aanvoerder en rampt die bal het doel in.
En dan reageer je, wat moet jij motherfucker?
Wat hadden ze een lol gehad als Tadic gemist had en wat had die Domfies zichzelf dan geweldig gevonden, hij had Tadic in zijn bek staan uitlachen.
En dat is nou precies wat Tadic door had.
Maar Tadic miste niet want Tadic is een baas!
En wat Dumfries is dat vult hij maar lekker zelf in, iedergeval geen keeper anders had zijn club wel gewonnen
+11/-1

2 maanden geleden
Ik heb alleen de samenvatting gezien maar ik snap niet dat het provocerende gedrag en kapotschoppen van de penaltystip daar niet inzat. Alleen de juichende reactie van Tadic heb ik gezien; hoezo eenzijdige beeldvorming. Er zullen over en weer dingen gezegd zijn maar die PSV’ers hebben niks bij de penaltystip te zoeken. Ik snap die verontwaardiging van Dumfries ook niet. Als je met vuur speelt kan je je handen branden Denzel, en Tadic bleek on fire ;-)
+6/-0

2 maanden geleden
Wat een zwakte van PSV zijde. Overigens ik vind het gedrag van Tadic niet aanvoerders waardig. Straf hem daarvoor en maak Blind zijn vervanger daarin!
+2/-7

 
2 maanden geleden
Voetbal is ook emotie ,als je dat niet leuk vindt kan je beter naar schaken of dammen kijken.
+4/-0

2 maanden geleden
Gewoon een paar jaar cel voor die PSV hooligans, dan stopt het wel.
+2/-0

2 maanden geleden
Ik snap Tadic wel, er valt genoeg te zeggen over de moeder van Dumfries, wat een slechte vermenigvuldiging om zo een lelijk kind te verwekken, die heeft hoogstwaarschijnlijk klem gezeten bij de bevalling ,wat een lelijke kerel en een looser.
+6/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Je zal maar bekogeld worden met stinkende eierdoppen.
+3/-0

2 maanden geleden
Dumfries overschat zichzelf als voetballer en persoonlijkheid.
Hij is aanvoerder van PSV.
So what ?
+3/-0

2 maanden geleden
Tadic, straks in mei lekker door Eindhoven rijden met de schaal en de beker. Dat is de beste wraak.
+3/-0

2 maanden geleden
Met gelijke “munt” terugbetalen. Ik stel voor om de spelersbus van PSV gewoon bij het busstation van station Bijlmer te laten parkeren.
Hele selectie gewoon over het voorplein.
+5/-1

 
2 maanden geleden
Ik stel voor dat we erboven staan en jaarlijks sportief wraak nemen.
+3/-0Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.817 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

amusement barcelona bayern blind boer bosman bosz donvito fier gaal hag haller joe kluivert koeman koen litmanen lvg madrid meenam milan negativo olsen overnam rijkaard roer spelbos tim topper uefa