Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Het was pittig maar lekker'

28 februari 2021 17:39

Daley Blind moest weer eens op een andere plek spelen maar bleef ondanks wat lastige momenten redelijk overeind. "Als je zo laat nog een punt pakt is dat lekker", zegt hij, "We bleven erin geloven en strijden ondanks dat het voetballend zeker niet onze beste wedstrijd was. Alleen in de openingsfase deden we het goed, zetten PSV onder druk en hadden nog meer kansen kunnen creëren. Daarna deed PSV het goed, ze probeerden druk op ons te krijgen. Bij ons ging teveel mis, ook hele simpele passes. We bleven echter strijden, dat is niet voor het eerst dit jaar."

Vooraf leek hijzelf overigens onzeker qua fitheid: "Ik had wat lichte klachten maar het gaat wel weer. Ik vond het vandaag geen slijtageslag, het was pittig maar lekker. Ja, er gebeurde veel in de slotfase. Het was niet makkelijk voor de scheidsrechter denk ik maar dat hoort er een beetje bij in dit soort wedstrijden."
Discussieer mee op de forums


Tags

blind pittig fitheid openingsfase simpele slijtageslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.817 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

amusement barcelona bayern blind boer bosman bosz donvito fier gaal hag haller joe kluivert koeman koen litmanen lvg madrid meenam milan negativo olsen overnam rijkaard roer spelbos tim topper uefa