Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Dumfries noemde mij een pussy en geen leider'

28 februari 2021 17:24

Dusan Tadic ging na afloop in op zijn clash met Denzel Dumfries: "Toen wij de penalty kregen noemde hij mij een pussy en geen leider, en dat ik zou missen. Als je dan scoort kun je het terugverwachten, dacht hij dan dat ik hem ging bedanken. Als hij mindgames met mij wil spelen moet hij bedenken dat ik meer ervaren ben."

Overigens heeft hij niets tegen Dumfries: "Nee, ik heb respect voor hem. Hij is één van de beste rechtsbacks van de competitie en speelt ook voor Oranje. Hij begint echter, dan is het mijn karakter om daar na de goal op te reageren."

Over de wedstrijd: "Het veld was heel moeilijk, we speelden niet goed. Maar we hebben wederom een sterk karakter laten zien."
Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries pussy tadic clash mindgames oranje rechtsbacks terugverwachten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.816 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

amusement barcelona bayern blind boer bosman bosz donvito fier gaal hag haller joe kluivert koeman koen litmanen lvg madrid meenam milan negativo olsen overnam rijkaard roer spelbos tim topper uefa