Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'We verheugen ons ontzettend op zondag'

26 februari 2021 17:01

In gesprek met Ajax TV geeft Erik ten Hag aan zich te verheugen op de wedstrijd van zondag. "Het is een ongelofelijke clash en ook daar zullen we klaar voor moeten zijn", aldus Ten Hag. "Het volgt elkaar snel op en daar houden wij van. De staf houdt daarvan, maar vooral ook de spelers. Ze zijn zich nu aan het klaar maken en zullen de strijd aan moeten gaan."

De trainer vindt niet dat als er zondag gewonnen wordt het kampioenschap beslist is. "Wij kijken van wedstrijd tot wedstrijd en we moeten kwaliteit brengen", zo geeft hij aan. "We moeten de wedstrijd zo benaderen dat we van PSV willen winnen. Ik hou me niet bezig met de titelrace, want ik heb al vaker gezegd dat je titels niet in februari wint. We verheugen ons er gewoon ontzettend op, omdat dit een tegenstander is die ons uitdaagt. Een geweldig goede tegenstander. We hebben er twee keer tegen gespeeld en dat waren fascinerende wedstrijden. Ik weet zeker dat die derde net zo is."




Tags

hag verheugen clash fascinerende uitdaagt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht