Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Vechten? We laten zien dat we dat ook kunnen'

25 februari 2021 21:36

Daley Blind moest vandaag weer eens een andere positie aannemen, deze keer speelde hij als linksback. "Ik vind het niet erg", zegt hij, "Zeker ook met het oog op het Nederlands elftal is het goed om hier soms te spelen. Ik ben wel gewend om de mensen om me heen te coachen en dat is vanaf de zijkant wat anders."

Blind was niet verbaasd over de felle tegenstand van Lille. "Nee, we moesten er meer voor doen vandaag. Ze zetten heel goed druk in de opbouw en ik denk dat we daar voor rust goed mee omgingen hoewel we soms te snel de bal verloren. Maar ik denk dat we weinig echt grote kansen hebben weggegeven en verdiend door zijn."

De verslaggever vond het opvallend dat Ajax ook knokte toen het nodig was. "Ik denk dat we hebben laten zien, opnieuw, dat we dat ook kunnen."




Tags

blind knokte lille omgingen opbouw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje belofte berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kiki leeftijdscategorie metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo taylor ton verrips volendam