Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Het wordt een zware proef voor ons, maar wij hebben er vertrouwen in'

24 februari 2021 12:36

Erik ten Hag heeft veel vertrouwen in een goed resultaat tegen Lille. Dat gaf hij aan op de persconferentie van woensdag. "Donderdag staat het weer gewoon 0-0 en zo moeten wij die wedstrijd gaan benaderen. Het wordt een zware proef voor ons, maar wij hebben er vertrouwen in", aldus Ten Hag. "Ik zie zeker nog ruimte voor verbetering om weer een goede wedstrijd op de mat te kunnen leggen. Die verbetering zal ook zeker plaats moeten vinden om een ronde verder te kunnen komen, maar zoals gezegd heb ik daar alle vertrouwen in."

Voor de trainer is duidelijk waar de kracht van Lille ligt. "Onze verdedigende omschakeling wordt steeds beter en dat is wat donderdag denk ik van cruciaal belang is", zo gaf hij aan. "Lille is een ongelofelijk scherpe counterploeg met heel veel snelheid. Wij mogen ze niet in dat tempo laten komen. Als je ze wel in dat tempo laat komen, kunnen ze heel gevaarlijk worden. Dat dienen wij te voorkomen. Als we daarin een volgende stap zetten kunnen we dat denk ik verijdelen."




Tags

hag lille counterploeg omschakeling verijdelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal