Transparent
Inloggen
Sluiten

Oussama Idrissi: 'Ik heb genoten van onze ploeg tot aan de 4-0'

21 februari 2021 22:43

In gesprek met ESPN gaf Oussama Idrissi aan het lekker te vinden dat hij tegen Sparta in actie kwam. "Ik mocht een half uur spelen", aldus Idrissi. "Ik heb genoten van onze ploeg tot aan de 4-0. Daarna merkte je dat er toch wat vermoeidheid in het team kwam in de zin van dat we toch veel wedstrijden spelen. We domineren zo veel wedstrijden dat het vandaag in het laatste half uur wat minder was. Het belangrijkste is dat we gewonnen hebben. We hebben een zware week voor de boeg en ook achter de rug. Het blijft maar doorgaan, dus dan is het lekker dat je in een winnende reeks zit."

De aanvaller hoopte zich wel te kunnen laten zien. "Daarvoor kom je het veld in", zo gaf hij aan. "Ik had een paar keer een goede actie in huis, maar kon daar net niet een goed gevolg aan geven resulterend in een goal. Maar een stukje bij beetje laat ik steeds meer zien dat ik mijn waarde heb voor de ploeg."

Fysiek gaat het goed met Idrissi. "Ik was natuurlijk even een paar dagen ziek, dan gaat je fysieke gesteldheid altijd wat achteruit", zei hij daarover. "Maar ik train hartstikke goed. Ik heb een goede intensiteit op de trainingen en krijg ook mijn minuten in de wedstrijden, dus ik ben blij."
Tags

idrissi oussama boeg domineren espn gesteldheid intensiteit resulterend sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson