Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Drie punten en op naar de volgende'

21 februari 2021 22:21

In gesprek met ESPN gaf Daley Blind aan tevreden te zijn na de winst tegen Sparta. "Drie punten, daar gaat het om", aldus Blind. "De score had wel hoger uit kunnen vallen, maar het is een prima overwinning. Drie punten en op naar de volgende."

De verdediger wilde wel benadrukken dat Ajax de wedstrijd zeker niet als een tussendoortje zag. "We hebben een heel goede eerste helft gespeeld. Veel druk naar de bal, veel aanvallend voetbal en op zoek naar de goals. Die maken we", zo gaf hij aan. "In de tweede helft is het duidelijk dat we iets gas terug nemen. We zitten in een druk schema. Dus al met al een prima overwinning."

Blind vond het ook logisch dat Ajax het iets rustiger aan ging doen. "Onze manier van spelen kost heel veel kracht. Als je dan met 4-0 voor staat in de tweede helft is het logisch dat je dan wat gas terug neemt. Daar moeten we niet te zwaar aan tillen", zei hij daarover.
Discussieer mee op de forums


Tags

blind espn sparta tillen tussendoortje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.864 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat ajaciedkevin antony blind brobbey dex donvito fier gijp gravenberch hag haller idrissi joe koen kudus lille linksmid maniertjes martinez neres promes rensch schipahoy schuurs tadic timber vage voetbalsite wedstrijdritme