Transparent
Inloggen
Sluiten

'Real Madrid hoopt op Ryan Gravenberch en sprak al met Mino Raiola'

16 februari 2021 22:06 - Don Diario
Foto: Pro Shots

"Real Madrid hoopt op Ryan Gravenberch en sprak al met Mino Raiola"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Don Diario hoopt Real Madrid op de komst van Ryan Gravenberch komende zomer. Het medium meldt daarbij dat er zelfs al gesprekken zouden zijn gevoerd met zaakwaarnemer Mino Raiola. Aanvankelijk zou de voorkeur liggen bij de Franse middenvelder Eduardo Camavinga, maar Gravenberch blijkt goedkoper te zijn. Een versterking voor het middenveld zou komende zomer topprioriteit voor de Koninklijke zijn.

Meer op Don Diario
Discussieer mee op de forums


Tags

gravenberch madrid raiola camavinga diario eduardo topprioriteit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Contract loopt tot Juni 2023. Slim om nu de geruchten te starten, maakt hopelijk meerdere vermogende clubs wakker, een mooi EK en je kan de hoofdprijs vragen. Blijft natuurlijk zonde om deze speler na een half jaar goed presteren meteen te verkopen, je hebt een speler niet jarenlang opgeleid om hem meteen te verkopen als hij eindelijk het beoogde niveau heeft gehaald. Maarja, Raiola. Een verlenging zit er niet meer in met deze zaakwaarnemer. Het potentiële transferbedrag is met een eenjarig contract meteen gehalveerd, dus dan heb je eigenlijk maar 1 optie: in de zomer verkopen. Zonde, er zit nog zoveel rek in deze gozer.
+4/-0

3 weken geleden
Los van het feit dat dit waarschijnlijk onzin is... Dit is een verstandige jongen. Die blijft nog wel even.
+1/-0

 
3 weken geleden
Dat zou je wel denken maar ja, geld stinkt niet.
+1/-0

 
3 weken geleden
Verstandig kwam de Ligt ook over.
Wilde voor zijn 19e al weg.
Dat hebben ze dan 1 jaar kunnen uitstellen maar die is geen haar beter dan de verguisde Kluivert.
+3/-0

 
3 weken geleden
Ben het volledig eens met de strekking dat je niet te vroeg weg moet gaan bij Ajax (in Ons Aller Belang). Maar denk dat De Ligt zijn capaciteiten beter heeft ingeschat dan Kluivert. De Ligt is redelijk onomstreden bij Juventus. Er zijn clubs die minder hoog aangeschreven staan. Volgens mij, ook achteraf niet, niets mis met deze stap (hoe jammer ook voor ons).
+1/-1

 
3 weken geleden
Wanneer je voor je 19e al aangeeft weg te willen bij de club die jou opgeleid heeft toon je weinig respect ook al kom je verstandig over.
Ik had er begrip voor kunnen opbrengen wanneer hij 's avonds met honger naar zijn bed ging.
Wat ik wilde aangeven is dat ondanks Gravenberg verstandig overkomt het geen garantie geeft.
+1/-1

nieuws-redacteur 3 weken geleden
Gewoon zeker nog een jaar houden. Heeft nog 2-jarig contract. Zou een slecht signaal zijn om hem nu alweer weg te laten gaan. Even los nog van het feit wat Ryan zelf wil.

Want hij kan overal heen. Heeft niet eens een zaakwaarnemer nodig. Naar Real gaan lijkt wat vroeg, is a.s. zomer pas 19. Ontwikkelen is key voor hem, nog paat seizoenen 50 wedstrijden in de basis bij Ajax legt een ongekende basis voor het vervolg van zijn loopbaan.
+1/-0

3 weken geleden
inderdaad 80 miljoen maar als hij verstandig is nog minimaal anderhalf jaar wachten
+2/-0

3 weken geleden
Alleen behouden als hij bij tekent, zoals Sven zegt. Hebben De Ligt en De Jong ook gedaan en daardoor konden zij voor de hoofdprijs vertrekken nadat ze echt de beste spelers in het team waren. Als hij niet bij wilt tekenen dan inderdaad nu al laten gaan - hoe graag ik hem er ook bij wol houden ik vertrouw die Raiola voor geen meter...
+3/-0

 
nieuws-redacteur 3 weken geleden (gewijzigd)
Als je alleen aan geld denkt kun je nooit spelers houden in hun prime. Als je Ryan nu al wegdoet omdat je denkt minder te vangen als je hem nog een jaar houdt dan ben je niet meer met voetbal bezig maar een soort van geldspel aan het onderhouden.

Ik wil Ryan heel graag volgend jaar nog in een Ajax-shirt zien, als het gevolg is dat we dan 20 miljoen minder beuren dan is dat maar zo. Word beetje moe van dat altijd maar in geld denken. We willen een goed Ajax zien en dan wil je een eigen jongen als Ryan, wat een exceptioneel talent is, zo lang mogelijk houden.
+1/-0

 
3 weken geleden
Vanuit het perspectief van een fan zou ik hem zeker graag behouden en nog lang in het Ajax shirt willen zien spelen. Helaas is de clubliefde bij veel spelers niet meer te vinden en gaat het dus vooral om geld, wat het voor mij ook moeilijker maakt om die band met spelers op te bouwen.

Daarnaast moeten we ook reëel zijn in het feit dat Ajax dit geld nodig heeft om de hele dure huishouding te betalen en dus nog langer success te kunnen boeken. Van mij mag Ajax prima weer terug naar een goedkoop huishouden maar veel supporters kunnen er dan niet mee leven dat we niet elk jaar CL spelen.

Dus je hebt gelijk vanuit het supporters perspectief maar Ajax is ook gewoon een bedrijf dat zijn kosten moet betalen, niet de vereniging om de hoek.
+1/-0

 
Ajax heeft echt niet het geld alle minuut nodig, ze zullen best een fors verlies gaan lijden zoals bijna elke club maar dat heeft een reden en die heet corona.
Na jarenlang tientallen miljoenen winst te hebben gemaakt is dat acceptabel.
Zijn waarde stijgt waarschijnlijk alleen maar als hij bij Ajax blijft dus voor het bedrijf Ajax is dat ook beter, nog los van het sportieve gewin wat er met zo'n speler te behalen is.
Gewoon een nieuw contract geven en hem opwaarderen tot de top verdieners binnen Ajax.
Dit is voor Ryan ook het beste, nu spelen en investeren in jezelf is beter als voor veel geld op de bank gaan zitten bij Real.
Ajax staat voor volgend seizoen al aardig in de stijgers, je zal een keeper moeten aanschaffen al heb ik nog wel een klein hoopje dat Onana naar de zomer weer mag keepen en verder een goeie CV.
Voor de rest staat het als een huis en ga je volgend jaar echt weer mee doen in de CL.
+2/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Helemaal eens. Tegenwoordig hoor je alleen maar geld geld geld. "We moeten kampioen worden zodat we de CL-premie krijgen". "We moeten verkopen aangezien we er een mooi bedrag voor vangen". Nee. We moeten kampioen worden zodat we lekker de schaal omhoog kunnen houden voor de 35e keer, onszelf kampioen van Nederland kunnen noemen en gegarandeerd 6 mooie poulewedstrijden spelen op het hoogste niveau. We moeten helemaal niet verkopen om maar flink wat geld te ontvangen, een Ryan Gravenberch stuwt Ajax naar een hoger niveau en dát is het doel. Behouden dus, NOT FOR SALE.
+3/-0

 
nieuws-redacteur 3 weken geleden
Dat vind ik dus ook. Hij heeft een contract tot 2023, Ajax bepaalt wanneer hij verkocht wordt. Dat kan dus ook sowieso in 2022.

Iedere keer gaat het over geld inderdaad. Daar word je gek van. Ryan Gravenberch moet eerst hier schittteren. Dat geld zien we wel. Wat heb je aan geld als iedere keer al je spelers weg zijn?
+2/-0

 
3 weken geleden
Ja behouden vind ik ook npt for sale, maar als die jongen dollartekens in zijn ogen krijgt en wel oren heeft om bij Real op de bank te zitten dan houdt het op.
+1/-0

 
nieuws-redacteur 3 weken geleden
Hoezo dat? Hij heeft toch een contract tot 2023? Gewoon not for sale in 2021.
+2/-0

3 weken geleden
Gravenberch heeft nog niet eens een vol seizoen voor Ajax gespeeld.
Hoe meer geld Ajax ontvangt des te meer geven ze ook weer uit.
+1/-0

3 weken geleden
Dit wordt hetzelfde verhaal als met Donny vd Beek ..
+1/-0

3 weken geleden
Domste wat je kan doen als 18e jarige. Nu naar real gaan.
Eerst maar eens een vedette worden bij Ajax. beste speler eredivisie.
Oranje halen.

ps:

Bel Martin Odegaard maar eens. Vragen hoe het was om naar real te gaan zo jong.

Man, man. Al 5 jaar verhuurd.
https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_%C3%98degaardlink


Was Odegaard vertrokken naar Ajax, dan was hij naar 4 jaar 1 van de beste middenvelders geweest van Europa.
+2/-0

3 weken geleden
De corona crisis is nog niet ten einde ,of de media vindt het nodig om het vuurtje weer op te stoken als het om een Ajacied gaat. Het is Raiola tegen de rest waar de uitkomst allang vast staat. De andere kant van de medaille is dat ajax niet de hand op de knip hoeft te houden en een Haller kan kopen dus het grote geldspel met Raiola gaat zijn vruchten af werpen.
+1/-0Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.868 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

ajaciedkevin antony barcelona bazoer brobbey burzlew dest egoisme fier gravenberch haller heerenveen hervinden jeroene jong koen labyad liverpool neres ontaarden parijs promes rensch roubaix schipahoy schuurs tadic verbetert vlaanderen wangedrag