Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax in eigen huis onderuit tegen Dordrecht

15 februari 2021 20:35
Foto: Pro Shots

Jong Ajax in eigen huis onderuit tegen Dordrecht; image source: Pro Shots

Jong Ajax is maandagavond tegen een verrassende nederlaag aangelopen. Nummer laatst FC Dordrecht bleek op Sportpark de Toekomst met 1-2 te sterk voor de ploeg van Mitchell van der Gaag. Nadat er in de eerste helft niet gescoord werd, opende Lassina Traoré vlak na rust de score. Een klein kwartier voor tijd kwam Dordrecht echter langzij na een strafschop vanwege hands van Kenneth Taylor.

Enkele minuten later kwamen de bezoekers bovendien zelfs op voorsprong na een schot bovenin het doel. Een slotoffensief zat er echter niet in, omdat Enric Llansana van het veld werd gestuurd vanwege het neerhalen van een doorgebroken speler.

Opstelling Jong Ajax: Raatsie, Q.Timer (83' Hillen), Llansana, Kasanwirjo, Baas (83' Fitz-Jim), Regeer (73' Warmerdam), Taylor, Brobbey (61' Martha), Hansen, Traoré, Ünüvar (73' Mendez)




Discussieer mee op de forums


Tags

dordrecht jong llansana taylor traore brobbey enric hands hansen hillen jim kasanwirjo langzij martha mendez neerhalen raatsie regeer timer unuvar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Het feit dat Traore de hele wedstrijd heeft gespeeld geeft mij het vermoeden dat hij er niet bij is in Lille. Ik had graag dezelfde opstelling gezien van de bekerwedstrijd Ajax - PSV met Traore ipv Haller. Nu gaan we verwacht ik weer met onze Europese aanval spelen met Tadic in de spits en Neres als linksbuiten. Ik hoop dat dit een gouden trio gaat worden in de wedstrijd tegen Lille. Donderdag weten we meer.
+1/-1

3 jaar geleden
Ik zie dat de grote Brobbey het tegen Dordrecht ook al niet waar kan maken?
+1/-0

 
Ik snap sowieso niet dat ze hem nog minuten laten maken in welk team dan ook, wat heb Ajax daar aan?
Hij gaat maar bij Raiola in de achtertuin voetballen tot zijn super transfer.
Ruim 10 jaar in deze gast geïnvesteerd maar vooral zijn zaakwaarnemer gaat er met de opbrengst vandoor.

Overigens jong gister niet gezien maar daar is ook wat goed mis.
Er loop behoorlijk wat talent maar ze kunnen het blijkbaar niet opbrengen.
Kwalijke zaak.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ja, helemaal mee eens. Dat maakt 't mijns inziens voor bepaalde critici ook lastig om te zeggen dat er meer jeugd de kans moet krijgen in Ajax 1. Laat 't dan eerst maar eens een seizoen zien in de KKD. Als je 't tegen Dordrecht niet op kan brengen, waarom moet je dan een kans in 't eerste krijgen?
+1/-0

3 jaar geleden
Wat jong Ajax gisteravond liet zien ,was erg bedroevend. Jongens laat eens zien wat de opleiding van Ajax waard is. De teams hebben geen ontzag meer voor dit Ajax en dat is ook voor de leiding een enorme tegenvaller, wat zeg ik een domper.
+2/-0

3 jaar geleden
Ze mogen dat jong Ajax wel is onder een vergrootglas gaan houden en ook het functioneren van "van der Gaag". Ik zie maar een paar spelers waarvan ik zeg dat die heeeeel misschien genoeg capaciteiten hebben om heeeeeel misschien bij Ajax 1 op de bank te komen, Traore is ook een grap. Buiten de tekortkomingen van de capaciteiten hebben ze ook geen ballen en ook mis ik het gevoel dat ze trots zijn om voor Ajax te voetballen of te wel het is 1 grote aanfluiting en ik zie weinig toekomt op de toekomst!!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal