Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Hag: 'Spel aan de bal kan vele malen beter'

13 februari 2021 21:32

Ajax-coach Erik ten Hag vond zijn eigen ploeg niet sterk spelen. "Niet goed", zegt hij, "Maar dat had ik ook niet verwacht. In de eerste plaats vanwege het veld maar ook de tegenstander. Die zijn eager en steken prima in elkaar, ze gingen er vol op. Wij moeten dan beter aan de bal blijven maar dat was vooral in de eerste helft veel te onrustig. We kunnen vele malen beter wat dat betreft."

De coach vond ook Haller zijn beste speler. "De beste man van het veld. Hij was een heel goed aanspeelpunt, in hele moeilijke situaties een sterk aanspeelpunt. Vervolgens had hij ook nog een voortzetting, vaak naar voren. Als hij zegt nog beter te kunnen is dat lekker om te horen. Ik denk dat ons totale samenspel nog beter kan. Het gaat steeds beter, men begint aan elkaar te wennen maar er is nog ruimte voor finetuning."




Tags

hag malen aanspeelpunt eager finetuning haller samenspel voortzetting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos