Transparent
Inloggen
Sluiten

Haller: 'Happy, maar het kan nog veel beter'

13 februari 2021 21:24

Sébastien Haller gaf in Almelo nadrukkelijk zijn visitekaartje af. De Fransman speelde geweldig als fysiek sterke kapstok en was ook nog eens goed voor een goal en een assist. "Een goed resulaat, dat is zo", zegt hij relaxt als altijd, "En ik werk ondertussen aan mijn persoonlijke statistieken. Dat is goed, maar er valt nog veel te verbeteren."

De aanvaller vindt dat hij nog beter kan. "Fysiek en mentaal, ik praat dan over details. Je moet blijven focussen om te verbeteren. Ik denk dat ik over een paar maanden nog beter ben." Toch was zijn vermogen om lange ballen bij zich te houden nu alvast imponerend te noemen. "Daar ligt mijn kracht, daar gebruiken ze me voor. Het is mijn job. We weten al dat we kunnen voetballen."




Tags

haller almelo fransman imponerend job kapstok relaxt resulaat sebastien visitekaartje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht